Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

« Τιμωρούν» Όρμα και Λουτράκι , λογω... Παρούτογλου



 Απίστευτα πράγματα φαίνεται ότι συμβαίνουν στην Αλμωπία. Το Δασαρχείο Αριδαίας αποφάσισε  να επιτρέψει στους κατοίκους της Όρμας και του Λουτρακίου

να προβούν σε ελεύθερη ξύλευση  για  τον χειμώνα σε περίοδο που αγροτικές εργασίες είναι  σε έξαρση  και όχι όπως συνηθιζόταν χρόνια τώρα, το φθινόπωρο όταν πλέον οι αγροτικές εργασίες  είναι  λίγες .

 Την είδηση επιβεβαίωσε η δασάρχης Αριδαίας η οποία ρωτήθηκε σχετικά από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ . Μάλιστα έδειξε ενοχλημένη  επειδή το παράπονο μεταφέρθηκε στο ραδιόφωνο και όχι στην ίδια. Όπως υποστήριξε η επιλογή του χρόνου είναι στην  ευχέρεια της υπηρεσίας . Όταν ρωτήθηκε ότι οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι τέτοια εποχή  είναι αδύνατο να πάνε στο βουνό δήλωσε ότι πρέπει να επιλέξουν τι θα κάνουν .

Ασφαλώς η απόφαση αυτή δεν είναι και η καλύτερη  και ολοφάνερα σύμφωνα με την απλή λογική  δεν στέκει.

Δεν είναι λίγοι όμως  αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν είναι μόνο η αναλγησία της κυβέρνηση  στους τομείς ενέργειας , τώρα έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά και το Δασαρχείο.

 Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση και κινεί την περιέργεια είναι διάφορες φημολογίες και σενάρια  με άρωμα δημοτικών εκλογών

 Σύμφωνα με τα (πολύ παρατραβηγμένα  για μας ) σενάρια , υπάρχει δάχτυλος της δημοτικής αρχής Αλμωπίας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα  υπάρχουν πληροφορίες ότι ο συνδυασμός του Νίκου Παρούτογλου , ισχυροποιείται στα δύο συγκεκριμένα χωριά , και έχει σκορπίσει ανησυχία και ταραχή στην παράταξη του Δημάρχου . Έτσι σκέφθηκαν σε πρώτη φάση να «τιμωρήσουν» αυτά τα χωριά , 

 με τον συγκεκριμένη  απόφαση του Δασαρχείου,  αλλά και να στείλουν μήνυμα  και σε άλλα χωριά να μην προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις. Δηλαδή στην δημοσιοποίηση  επιθυμιών  προσχώρησης υποψηφίων όχι μόνο στον συνδυασμό του Ν. Παρουτογλου , αλλά και του Δ. Μπίνου. Μάλιστα η μεθοδολογία αυτή  φέρεται να είναι σε γνώση  και των δύο νεώτερων βουλευτών  της Ν.Δ. στο νομό ,  που φέρονται να  είναι απολύτως σύμφωνοι με αυτό προκειμένου να βοηθηθεί όσο γίνεται ο σημερινός δήμαρχος Αλμωπίας.

Μάλιστα οι «σεναριογράφοι» υποστηρίζουν , ότι είναι γνωστό ότι κανένας υπηρεσιακός παράγοντας δεν βάζει το κεφάλι του στον  ντορβά , αν δεν είναι καλυμμένος και εξασφαλισμένος  πολιτικά. 

Την ίδια μεθόδευση , σύμφωνα πάντα με τους ίδιους κύκλους  των σεναριογράφων , ετοιμάζονται να εφαρμόσουν  σε όλους τους τομείς που έχουν άμεση ή έμμεση επιρροή.

 Τα σενάρια βέβαια είναι σενάρια   και οι όποιες πολιτικές  εκμετάλλευσης τους πάντα θα υπάρχουν . Το ζητούμενο είναι  το Δασαρχείο να ξαναμελετήσει αυτή την απόφασή του  και να λειτουργήσει με γνώμονα τον ρεαλισμό και το εφικτό .

 

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη κου--α ο Νικολάκης και για χατήρι του σφάζονται παληκάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)