Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Voucher 200 ευρώ ανοίγει η πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς - Πώς κάνετε αίτηση

Voucher 200 ευρώ με Taxisnet: Ανοίγει η πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς - Πώς κάνετε αίτηση

 

 Οι εκπαιδευτικοί των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της χώρας θα μπορούν σε λίγες ώρες να κάνουν αίτηση για το voucher 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, και συγκεκριμένα για τις τρεις συσκευές:

  • φορητές ταμπλέτες (tablets)
  • φορητούς υπολογιστές (notebooks, laptops, chromebooks, 2 in 1)
  • σταθερούς υπολογιστές (desktops, all- in-one)

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε σήμερα ότι η πλατφόρμα θα ανοίξει εντός της ημέρας και οι εκπαιδευτικοί θα χρειαστούν τους προσωπικούς τους κωδικούς Taxisnet.

Οι δικαιούχοι του voucher 200 ευρώ

Δικαιούχοι των 200 ευρώ είναι εκπαιδευτικοί τόσο των δημόσιων σχολείων όσο και των ιδιωτικών σχολείων της χώρας, της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Θα μπορούν δηλαδή όλοι, χωρίς άλλα κριτήρια, να κάνουν αίτηση και να τους χορηγηθεί το κουπόνι.

Η αίτηση, η επιταγή και η αγορά

Όταν ανοίξει η σχετική πλατφόρμα, θα χρησιμοποιήσετε τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet για να συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται για την αυτόματη ταυτοποίησή τους.

Στη συνέχεια θα πάρετε την επιταγή και θα μπορείτε άμεσα να την χρησιμοποιήσετε, επιδεικνύοντας το barcode που θα σας έχει αποσταλεί, σε οποιοδήποτε κατάστημα της επιλογής σας.

Οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων θα ορίζονται σε σχετική εγκύκλιο του υπουργείο Παιδείας και για να καταστεί κάποιος δικαιούχος της ενίσχυσης θα πρέπει προηγουμένως να καταθέσει Αίτηση Επιχορήγησης και να λάβει σχετική έγκριση. Η αίτηση μπορεί να υποβάλλεται από τον ίδιο τον εκπαιδευτικό που είναι και ωφελούμενος. Κάθε ένας υποβάλει αίτηση μια φορά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)