Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τρίτη 25/10 (video) 

Στον καιρό που αλλάζει από τις 26 Οκτωβρίου και μετά αναφέρθηκε σήμερα ο Σάκης Αρναούτογλου. Ειδικότερα, μέχρι και ανήμερα του Αγίου Δημητρίου ο καιρός θα είναι ζεστός αλλά μετά αλλάζει.

Πάντως από το πρωί της Τρίτης, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, αλλά και καποιες ομίχλες το ξημέρωμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Από το μεσημέρι και μετά οι οποιες ομίχλες θα φύγουν και η θερμοκρασία θα ανέβει. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά και οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι. Το μεσημέρι το θερμόμετρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς στα κεντρικά, στα δυτικά στους 26 και στο Αιγαίου στουυς 23-34.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε ομίχλες και σύντομα θα κυριαρχήσει η λιακάδα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι επίσης ηλιόλουστος παντού και η θερμοκρασία στους 27 βαθμούς.

Την Πέμπτη επίσης ηλιοφάνεια από το πρωί, αλλά σε Μακεδονία έως και τα βόρεια της Θεσσαλίας θα έχουμε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στα κεντρικά ηπειρωτκά θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου ο καιρός αλλάζει με την κεντρική Μακεδονία έως και την ΒΑ Στερεά θα έχουμε συννεφιά με ενδεχόμενο να βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι ενισχύονται και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε σύννεφα από την Β.Εύβοια έως την Αττική και λίγες μπόρες θα έχουμε και στα βόρεια - κεντρικά της Κρήτης. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)