Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΛΛΑ - Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ 2-0




Παρά τις αναταράξεις λόγω παραιτήσεων μελών της Διοίκησης η Πέλλα νίκησε στο ντέρμπι τον Ν.Μυλότοπο με 2-0, σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο.

Οι παίκτες της Πέλλας σε κάθε μονομαχία έβγαιναν νικητές, σε κάθε γωνιά του γηπέδου. Στο πρώτο ημίχρονο πήραν κεφάλι στο σκορ πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τους Τζιβελέκη στο 15ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε μετά από σόλο ο Χαρμάνας και του Χαρμάνα στο 40ο λεπτό με κοντινό πλασέ στο κενό τέρμα, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Μπουράκη από δεξιά. Το δεύτερο γκολ επιτεύχθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα για την Πέλλα αφού λίγο νωρίτερα είχε αποβληθεί δικαίως με δεύτερη κίτρινη ο Τζιβελέκης. Σηκώνει αρκετή συζήτηση όμως ο λόγος που προκάλεσε την πρώτη κίτρινη κάρτα, για ένα φάουλ που δεν υπήρξε ποτέ στο κέντρο του γηπέδου. Καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για την Πέλλα, με τον Τζιβελέκη όταν του έφυγε το κοντρόλ της μπάλας λίγο έξω από την μικρή περιοχή και δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα και  τον Χαρμάνα το σουτ του οποίου από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ. Ο φιλοξενούμενος είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Γκότση σε φάση που όμως ήλεγχε απόλυτα ο Ουγκανέζωφ, ο οποίος την βρήκε με το δεξί του χέρι αλλάζοντας την πορεία της και μια καλή ευκαιρία μέσα από την περιοχή με την άμυνα μας να αντιδρά ψύχραιμα και να απομακρύνει την μπάλα.. Το 2-0 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου, στο οποίο κρατήθηκαν κι αρκετες καθυστερήσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πέλλα δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού η μεσοαμυντική λειτουργία ήταν άψογη στο προβλέψιμο παιχνίδι των φιλοξενουμένων, ενώ η απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών  της κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.. Σε δύο τρεις περιπτώσεις θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλό, αλλά στην μεν πρώτη ο αμυντικός πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Κηλίκη που βρισκόταν σε απόσταση βολής και την έστειλε να περάσει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της ομάδας του κόρνερ, ενώ στις άλλες δύο οι αμυντικοί απομάκρυναν την τελευταία στιγμή τις πλαγιοκοπήσεις των Κουτρογιάννη και Γάκη, πριν γίνουν άμεσα απειλητικοί για το τέρμα. Ο Νέος Μυλότοπος είχε μια κλασική ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν μετά από κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή και αριστερά ο  Ρίτε σημάδεψε την ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού. Λίγο πριν το τέλος αποβλήθηκε και παίκτης του Νέου Μυλοτόπου, όταν εκνευρισμένος και διαμαρτυρόμενος για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, ξεπέρασε τα όρια και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η σύνθεση: Ουγκανέζωφ, Κούμπους, Κορώνας, Τανταλίδης, Γάκης, Μπουράκης(Μπιγλυκούδης), Καραμούζας, Κουτρογιάννης(Καμπούρης), Χαρμάνας, Κηλίκης(Μπρατσούδης), Τζιβελέκης

Με πληροφορίες από το @pella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)