Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Νέα ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Σκύδρα



 


Ληστεία  Στις 15.02.2013 βραδινές ώρες στη Σκύδρα . Δύο άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπου τους, εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο ενός 61χρονου και με την απειλή όπλου και με την χρήση σωματικής βίας,
του αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα καθώς και χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε  άγνωστος συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)