Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Υπεύθυνος για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος του ΧΥΤΑ Ο εργολάβος ;





Τουλάχιστον άδικες ήταν οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Δήμος Αλμωπίας και ο Σύνδεσμος καθαριότητας  για την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ την Πέμπτη στον ΧΥΤΑ Αλμωπίας,
αν αληθεύουν οι  πληροφορίες  ότι αυτό είναι στις υποχρεώσεις του εργολάβου , όπως και η πληρωμή των εργαζομένων, σύμφωνα με τη συρραφή υποχρέωσεων .
Στο μεταξύ άξιον απορίας είναι το γεγονός ότι ο Δήμος δεν έχει καταβάλλει τα χρήματα που υποχρεούται προς τον Σύνδεσμο με αποτέλεσμα να υπάρχουν διοικητικές δυσλειτουργίες , ενώ ο Σύνδεσμος στερείται και της πιο απλής διοικητικής Υποστήριξης . Πιθανόν με αυτή την τακτική υπάρχει σκοπιμότητα να εξαναγκαστεί σε παραίτηση ο νυν πρόεδρος επειδή είναι πολύ σχολαστικός στους ελέγχους. Πληροφορίες φέρουν την δημοτική αρχή να είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει τον Σύνδεσμο αμέσως μετά  την αλλαγή προέδρου.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες , υπάρχουν αρκετές «σκιές» στον τρόπο λειτουργίας , για τις οποίες ο πρόεδρος ενημέρωσε έγκαιρα τον Δήμαρχο .
Σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Σπρίτο , πάντως η υποχρέωση πληρωμής του ηλεκτρικού ρεύματος  είναι του Δήμου Αλμωπίας και όχι του εργολάβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)