Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Δεν είπαν ούτε ένα ευχαριστώ Για την αναγνώριση των ιαματικών πηγών Πόζαρ



 
Η διοίκηση της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ ξέχασε να ευχαριστήσει ορισμένους ανθρώπους  που έδωσαν αγώνα για την αναγνώριση των ιαματικών . Ενδεχομένως να μην το έκανε από …μίζερη αντίληψη ή χαιρεκακία , αλλά από απλή άγνοια , αφού ασχολείται με το αντικείμενο από συγκυρία και από υποχρέωση ίσως .

 ΄Ενας από τους ανθρώπους που έδωσε αγώνες είναι ο Ζήσης Αγγελίδης  Δρ. Υδρογεωλογίας Α.Π.Θ. Επιστημονικός Σύμβουλος Συνδέσμου Δήμων & Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας μέλος Δ.Σ. Ευρωπαϊκής Ένωσης Θερμαλισμού.(φώτο)
Ο ίδιος δηλώνει  ευχαριστημένος από την εξέλιξη , καθώς πολλά πράγματα πλέον μπαίνουν σε μία σειρά μετά από πολλά χρόνια.
«Την 1 Μαΐου του 2010 πάρθηκε μια απόφαση από την Ευρωπαϊκή Ενωση, για το αν ο θερμαλισμός θα ενταχθεί στο σύστημα υγείας της Ευρώπης. Στις 19  Ιανουαρίου 2011 εγκρίθηκε από την Ε.Ε. και εντάχθηκε ο θερμαλισμός ως μορφή θεραπευτικής αγωγής. Τον  Οκτώβριο του 2013 εντάσσεται ο θερμαλισμός στη διασυνοριακή συνεργασία μεταξύ των κρατών και των εκάστοτε συστημάτων υγείας.»
Ο ίδιος  μαζί με τους συνεργάτες του γνωρίζουν καλά την ευρύτερη περιοχή των Λουτρών Πόζαρ , καθώς έχουν ασχοληθεί συστηματικά πάνω από 25 χρόνια .Εμφανίζεται πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της περιοχής , αρκεί να αξιοποιηθούν σωστά και μεθοδικά όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Σύντομα πρόκειται να δώσε εκτενή συνέντευξη για το θέμα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ



2 σχόλια:

  1. Για τα δεδομένα να ζηταμε και ευχαριστώ? Δεν καταλαβα καλα. Σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου ειπε εσενα ρε οτι τα παντα ειναι δεδομενα. Εσυ ως ατομο λιγες φορες εχεις κληθει να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας;;;;;
      Και βεβαια υπηρξε ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ο πιο δυσκολος σε πληροφορώ)και βέβαια τους αξιζουν συγχαρητηρια για οτι πέτυχαν. Τρύφων Μπ.

      Διαγραφή

(3)