Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ 0-4








Σαφώς καλύτερη η Εθνική Νέων της Ρουμανίας κέρδισε δίκαια την Μικτή Νέων της Ένωσής μας με σκόρ 0-4 .


Οι Ρουμάνοι μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από αδράνεια της άμυνας ,με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής με τον moldeanu και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 15ο λεπτό ύστερα από ασθενή απόκρουση της αμυντικής γραμμής με πλασέ του Gheorghe I και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Η μικτή ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες , πρώτα με τον Κατσαμακτσή ο οποίος πλάσαρε άουτ απέναντι στον τερματοφύλακα ύστερα από κάθετη πάσα του Ευφραιμίδη και στην συνέχεια με δυνατό σούτ του Καράμπελα από το ύψος της μεγάλης περιοχής που απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας . Και ενώ η μικτή μας συνέχιζε να πιέζει σε μία αντεπίθεση οι Ρουμάνοι στο 38ο λεπτό του αγώνα έκαναν το 0-3 με τον Ηamed όπου ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο έχοντας κατά διαστήματα τον έλεγχο του παιχνιδιού και παίζοντας ένα ελεύθερο και όμορφο ποδόσφαιρο , χάνοντας ευκαιρίες για να μειώσει το σκόρ με τους Ευφραιμίδη , Καράμπελα και Χαραβιτίδη.

Και ενώ είχε βγεί μπροστά για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο 70ο λεπτό του αγώνα η ομάδα της Ρουμανίας έκανε το 0-4 με τον Sintean ο οποίος εκμεταλεύτηκε μία βαθιά μπαλιά πλασάροντας τον τερματοφύλακα μας , που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης .

Οι συνθέσεις των Ομάδων :

ΕΠΣ Πέλλας : Δομουκτσίδης ( 70 ΄ Τομπουλίδης ) , Μάρκου ( 65΄ Ζαφειρίου ) , Σφέτκος , Χαραβιτίδης , Βλαδοβίτης , Προύντσης ( 67΄ Παρούτογλου ) , Εφραιμίδης , Τσιάκαλος ( 32΄ Πασσαλής ) , Κατσαμακτσής ( 62΄ Γεωργίας ) , Καράμπελας , Ιωσηφίδης.

Εθνική Νέων Ρουμανίας : Aioani ,Harut, Dima , Trouseskou , Chifu , Chindris , Sintean , Gheorghe L, Gheorghe I , Hamed , Moldeanu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)