Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Αρνήθηκαν Αντιδημαρχίες διαφωνούντες της παράταξης του Δημάρχου


 


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΙΔΙΟΥΣ


ΕΚΛΕΙΣΑΝ  ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ δήμαρχο Αλμωπίας , διαφωνούντες της παράταξής του , οι οποίοι βολιδοσκοπήθηκαν προκειμένου να αναλάβουν Αντιδημαρχίες. Σύμφωνα με αδιασταύρωτες ακόμα πληροφορίες του διεμήνυσαν  ότι στόχος τους δεν είναι τα αξιώματα , αλλά η αλλαγή πολιτικής  προς όφελος του τόπου.
Έτσι ο  Δήμαρχος  σε μια κινηση αιφνιδιασμού και αντιπερισπασμού προχώρησε στην ανακοίνωση των ίδιων Αντιδημάρχων . Έτσι και αλλοιώς δεν επρόκειτο να αλλάξει με τίποτα τους συγγενείς του  Γιώργο Τσιμτσιρίδη , Χρήστο Γεωργίου  και τον Στέφανο Αβραμίκα. (δεν είναι συγγενής)
Στις προθέσεις του ήταν να αλλάξει τους Γιώργο Χατζηιωαννίδη και Γιώργο Γούδη , που δεν θα του δημιουργούσαν κανένα πρόβλημα. Δεν μπόρεσε όμως να βρει αντικαταστάτες.
Εκείνο που προκαλεί  εντύπωση , είναι το ύφος της δήλωσης του δημάρχου , που σε κάποιο σημείο   αναφέρει:  «Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τον τόπο μας τίμια και ουσιαστικά. Εμάς δεν μας αφορούν διαδικασίες μικροπολιτικής αλλά η ουσία που σχετίζεται με την επίλυση των προβλημάτων»
Προφανώς είναι απάντηση στους  4 συμβούλους που διαφοροποιήθηκαν και φέρονται να ζητούσαν εκτός από την αλλαγή πολιτικής , σεβασμό στους θεσμούς και την διαφάνεια.
Οι τέσσερις που διαφοροποιήθηκαν πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν οι : Δημήτρης Βέσκος, Χρήστος Μπάτσης, Αποστόλης Ουργαντζίγλου και Γιάννης Ρώσσης. Να υπενθυμίσουμε ότι σχεδόν από την αρχή έχει διαφοροποιηθεί και  ο Χρήστος Χουρσόγλου.
Ο ορισμός τους σύμφωνα με την δήλωση του Δημάρχου είναι  ως το τέλος της θητείας ενώ προφανώς έχει από τώρα  υπογεγραμμένες εν λευκώ τις παραιτήσεις τους , για να τους αλλάξει όποτε θέλει. «Η θητεία τους λήγει στο τέλος της δημοτικής περιόδου, ωστόσο όπως μου τόνισαν και οι ίδιοι οι παραιτήσεις τους είναι πάντοτε στη διάθεσή μου, δίνοντας έτσι πλήρη εμπιστοσύνη στις ενέργειες και τις πράξεις μου.» , τονίζει .

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ



Στον ορισμό Αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος την 1η Μαρτίου 2017 όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία του Καλλικράτη, καθώς έχει παρέλθει το ήμισυ της δημοτικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, συνεχίζουν ως Αντιδήμαρχοι οι εξής:

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού & Οργάνωσης – Αναπληρωτής Δήμαρχος: Γιώργος Τσιμτσιρίδης

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Στέφανος Αβραμίκας

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας & Έργων: Χρήστος Γεωργίου


Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού: Γιώργος Χατζηγιαννίδης


Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου: Γιώργος Γούδης

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Έχουμε φτάσει στο ήμισυ της Δημοτική Περιόδου και αυτή η Δημοτική Αρχή έχει αποδώσει από την πρώτη στιγμή στη βελτίωση της καθημερινότητας και στη δημιουργία προϋποθέσεων για έργα υποδομών που βελτιώνουν την εικόνα του Δήμου μας. Το αποτέλεσμα της δουλειάς φαίνεται, καθώς ξεκίνησε η υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων για τις οποίες εργαστήκαμε πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, βελτιώσαμε τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου με στόχο την καλύτερη απόδοση των υπαλλήλων, μέσα από τη συνεργασία και παρεμβάσεις ουσίας. Την ίδια στιγμή, πετύχαμε πολλά μέσα από τη συνεργασία με τους φορείς για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το Δήμο μας. Βασικά στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων 2,5 ετών ήταν η συλλογικότητα και η ομαδικότητα της δημοτικής μας ομάδας. Ότι πετύχαμε, το πετύχαμε όλοι μαζί και είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τον τόπο μας τίμια και ουσιαστικά. Εμάς δεν μας αφορούν διαδικασίες μικροπολιτικής αλλά η ουσία που σχετίζεται με την επίλυση των προβλημάτων. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει να επιτελέσουμε. Σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Καλλικράτης, η θητεία τους λήγει στο τέλος της δημοτικής περιόδου, ωστόσο όπως μου τόνισαν και οι ίδιοι οι παραιτήσεις τους είναι πάντοτε στη διάθεσή μου, δίνοντας έτσι πλήρη εμπιστοσύνη στις ενέργειες και τις πράξεις μου, καθώς μέσα από τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει αυτά τα χρόνια έχουν κατανοήσει πως οι αποφάσεις μου διέπονται από δικαιοσύνη και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω. Κλείνοντας, είναι σημαντικό να σημειώσω ότι στο τέλος του 2017 θα γίνουν εκ νέου εκτιμήσεις για το επόμενο διοικητικό σχήμα».
   

10 σχόλια:

  1. Εισαι πολυ λιγος για να μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενοείς τον δήμαρχο φυσικά! Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασ μυλησει ο δημαρχοσ με τα δυμινα δυμινα και τα κοματασκυλατου αν δεν εισαι μαζυτου ποτε δεν προκειτε να πιασεισ δουλια αι στο ....ο κουπριεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρνηθηκαν στον ύπνο σου; Ψευταρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη ζόρι τραβάς κύριε μου και τον λες ψευταρά; Πες μας πως έχουν τα πράγματα αφού τα γνωρίζεις καλύτερα να μάθουμε και εμείς.

      Μήπως ζεις σε άλλον πλανήτη?
      Κατω τα χέρια από τον Σαμάντη γιατί ολο ψέματα λέτε λέει , αλλα στο τέλος αυτός έχει δίκιο εκτος και για εσένα συμβαίνει το παραπάνω που ανέφερα να ζεις σε άλλον πλανήτη.

      Διαγραφή
    2. Μαλιστα Μπαμπη

      Διαγραφή
  5. Μπινο εχεις τελείωσει πάρτο χαμπάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΊΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΎΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΆ ΤΟΥ ΤΥΧΑΊΟ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία απάντηση από τον δήμαρχο,ποσα άτομα από το σόι του αμερικανού δουλεύουν αυτή τη στιγμή στον δήμο; Μόνο αυτοί έχουν ανάγκη; Μόνο αυτοί σε ψήφισαν; Μόνο αυτοί έχουν προσόντα; Κρίμα ρε δημαρχε.Σε πίστεψα σε ψήφισαν,συγνωμη δεν θα το ξανακάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε σινεχιζει με τούς ίδιους τελειώνει μέ τούς ίδιους....Αρε χουρσουγλου τρία χρόνια μπροστά είσαι αλλά ποιός σε άκουγε τότε.Αν σέ άκουγαν μερικοί τότε ίσως σωνοταν ότι έμεινε από τη δεξιά παράταξη άντε να μαζευτούν ξανά όλοι όσοι εκδιώχθηκαν από τα κακομαθημένα παιδάκια.....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)