Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Δρομολογούνται παλιές υποθέσεις του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου





Παλιές υποθέσεις  Δήμου Εξαπλατάνου που κόστισαν στον Δήμο και κατ επέκταση στους δημότες  και οι οποίες μεταφορτώθηκαν στον ενιαίο Δήμο Αλμωπίας ,
πρόκειται  σύντομα να πάρουν τον δρόμο των απαιτήσεων και των επιστροφών των χρηματικών ποσών  από τα φυσικά πρόσωπα που τον ζημίωσαν . Αυτό προκύπτει από την συζήτηση στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας την Τετάρτη 19 Απριλίου. Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου παρέπεμψε σχετικό αίτημα του Παράσχου Τσάνταλη , ο οποίος ήταν παρών και έδωσε κατατοπιστικές διευκρινήσεις για τι ακριβώς πρόκειται. Αρχικά αφορούν χρηματικά ποσά για χαλικοστρώσεις που δεν έγιναν και άλλα έργα που επίσης δεν έγιναν , αλλά πληρώθηκαν.
Ήταν εικονικά , όπως αποδείχθηκε για να πληρωθούν εργαζόμενοι παράτυπα στον Δήμο, αλλά τα χρήματα ποτέ δεν κατέληαν σε αυτούς.
Ο Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής και δήμαρχος , παρουσίασε έναν  ογκώδη φάκελλο της υπηρεσίας , ένα αντίγραφο του οποίου δεσμεύτηκε να δώσει στα μέλη της οικονομικής επιτροπής για να το μελετήσουν . Είναι χαρακτηριστικό ότι η υπηρεσία του Δήμου δεν είχε καμία εισήγηση ή πρόταση επί του θέματος.
Ο Δ. Πασόης πρότεινε όλα τα στοιχεία , μαζί με άλλες παρόμοιες υποθέσεις πιθανόν, να διαβιβαστούν στο δημοτικό συμβούλιο  προκειμένου να αποφασίσει σχετικά και να προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται για την είσπραξη των ποσών .


3 σχόλια:

  1. Κακοδιαχείριση και καταστροφή. Κοροϊδία ανικανότητα ανευθυνότητα ανεξέλεγκτη άχρηστη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μπιλια ειπαμε θα κατσει. Και τοτε να δουμε που θα κρυφτουν οι κλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιστροφή στο χώρο του εγκλήματος για τούς πρώην δημαρχιαδια

      Διαγραφή

(3)