Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα η Αλμωπία





ΕΧΟΥΝ  «ΓΡΑΜΜΕΝΗ » ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Χωρίς τηλεόραση έμεινε σχεδόν ολόκληρη η Αλμωπία ,  καθώς από το πρωί έγινε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Για την διακοπή δεν υπήρξε καμία ενημέρωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος  τόσης μεγάλης διάρκειας (07.30 -15.30)   γίνονται κατά κύριο λόγο μόνο στην Αλμωπία.
Επίσης δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς τους κατοίκους της περιοχής , αφού σχεδόν ποτέ δεν γίνεται η σχετική τουλάχιστον ενημέρωση.

3 σχόλια:

  1. ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΔΗΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΙΣΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΙΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ 45 ΧΩΡΙΑ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 70 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ 30000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΩΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΗΣΗ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΡΔΕΥΣΗ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
    ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως αντιμετωπιζουμε σοβαρο προβλημα με τις διακοπιες τις αιφνιδιες και πολυωρες..εχουν καει λεβητες τηλεορασεις υπολογιστες..σε ποιον ν αποτανθουμε για να βρουμε το δικιο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)