Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ν. Παππάς από τα Γιαννιτσά : Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και μπαίνει στη σφαίρα της δίκαιης και διατηρήσιμης ανάπτυξης

 «Νομίζουμε ότι τα οικονομικά αποτελέσματα θα εκπλήξουν τους πάντες»


ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ

Στην εκτίμηση, πως η χώρα αφήνει πίσω της την ύφεση και εισέρχεται σε περίοδο ανάπτυξης και μάλιστα διατηρήσιμης προέβη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς από τα Γιαννιτσά,  όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία μέχρι αύριο Παρασκευή.  (21/4/2017).
«Νομίζουμε ότι τα οικονομικά αποτελέσματα θα εκπλήξουν τους πάντες και είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας οι Έλληνες μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η χώρα γυρίζει συνολικά σελίδα. Μπαίνει στη σφαίρα της διατηρήσιμης και δίκαιης ανάπτυξης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.
Πρόσθεσε δε πως όλοι  «έχουμε πάρα πολλά να διδαχθούμε από το πρόσφατο παρελθόν και δεν δικαιούμαστε να επαναλάβουμε τα λάθη και τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος».


Με αφορμή την αυριανή επίσκεψή του στον  Αρχάγγελο, «ένα χωριό ορεινό και πολύ κοντά στα σύνορα», εξήγησε πως «θα βρεθούμε εκεί με αφορμή την ανάπτυξη του δικτύου υψηλών ταχυτήτων για τη σύνδεση στο διαδίκτυο στο πλαίσιο του προγράμματος Rural» και πρόσθεσε: «Η επιλογή μας να επισκεφθούμε και εγώ και οι δύο βουλευτές και η νομαρχιακή οργάνωση το χωριό αυτό είναι μία επιλογή, η οποία ακριβώς θέλει να καταδείξει ότι δεν υπάρχουν πολίτες ή περιοχές δεύτερης ταχύτητας».

 «Όλες οι περιοχές της χώρας έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών», σημείωσε ο κ. Παππάς, υπογραμμίζοντας πως «κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει πίσω».

Στο μεταξύ στον Αρχάγγελο έχουν προετοιμαστεί για την υποδοχή του Ν. Παπά. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τη πατροπαράδοτη φιλοξενία του χωριού.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ.ΒΛΕΠΕ ΕΦΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 3% ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)