Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Μπίνος: «Στόχος να ενώσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου στις Δημοτικές Εκλογές του 2023»



Σύσσωμη η Δημοτική Ομάδα του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» που εκπροσωπεί το συνδυασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημήτρης Μπίνος, Γιάννης Μπίνας , Στέφανος Αβραμίκας  Τάκης Νιβουρλής  και Χρήστος Γεωργίου  έκοψε την πίτα της. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα  για τον κορωνοιό και στέλνοντας  μήνυμα ενότητας. Το φλουρί έτυχε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γεωργίου.

Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Μπίνος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είπε, «το 2023 θα μας βρει έτοιμους να διεκδικήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας με μεγάλες αξιώσεις και με στόχο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τη δημοτική περίοδο 2014 - 2019.

Η προσπάθειά μας ξεκινά, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς διακρίσεις. Εμείς είμαστε εδώ για να συνθέσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε. Δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους ανάλογα με την κομματική τους ταυτότητα. Αυτές οι πρακτικές παραπέμπουν στον μεσαίωνα και είναι θλιβερό να τις εκπροσωπούν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται σήμερα τις τύχες του Δήμου μας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)