Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Στην Έδεσσα ο ΓΑΠ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ 

ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ



 

 Στην Έδεσσα βρέθηκε   ο Γεώργιος Παπανδρέου  υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ  έν όψει των διαδικασιών  για την ανάδειξη νέου Προέδρου.  Παραβρέθηκαν αρκετοί Πασοκτσήδες  που είχαν ιδιαίτερη μεταχείριση επί  πρωθυπουργίας του  και άλλοι που δεν συμπαθούν και τόσο τους υπόλοιπους υποψήφιους, άγνωστο όμως αν   θα πάνε να ψηφίσουν .


  Υποστήριξε ότι πάνε για ρήξεις και αλλαγές που δεν μπορούν να κάνουν ‘άλλοι. Να συγκρουστούν με τα συμφέροντα, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν το έκανε όταν ήταν στην εξουσία.

«Θέλουμε η χώρα να πορευτεί στο μέλλον με ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο, που και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις αιτίες των προβλημάτων και να οδηγεί την Ελλάδα και τους Έλληνες με σιγουριά στη μετάβαση στη νέα εποχή, απαντώντας ουσιαστικά στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας»

Αναφέρθηκε ακόμα στις δυνατότητες του νομού , ενώ επισήμανε ότι  ΄έχουν να γίνουν έργα από την εποχή του .

 

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η επιλεκτική  πρόσκληση μόνο ορισμένων τοπικών ΜΜΕ , ενώ αποκλείστηκαν  πολλά κατ εξοχήν ενημερωτικά μέσα του νομού.

 

4 σχόλια:

  1. Δοκιμάστηκε μόνος του και απέτυχε. Ο πρίγκηπας πάσχει από άνοια και έχει το ακαταλόγιστο. Αν δεν ήταν πρ. πρωθυπουργός δεν εκλεγόταν με τίποτα βουλευτής. Προσπαθεί να εξασφαλίσει θέση στα ψηφοδέλτια με οποιονδήποτε τρόπο για να μη χάσει την βολή του. Τα γκάλοπ επιβεβαιώνουν ότι αυτό το κόμμα με οποιοδήποτε όνομα μόνο θα συρικνώνεται αφού επιτρέπει πρίγκηπες και διαδόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως για την Αλμωπία,εκπροσωπήθηκε δεόντως,από πρώην Δημάρχους της.Ο Κος Χατζηδημητρίου δε,κάνει πράξη καλοσωριζοντας αυτους, που προσφωνουσε και τιμουσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρεου "περήφανα γηρατειά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός , ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι της μόδας το λευκό μαλλί. Όλοι οι νεολαίοι τα βάφουν άσπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)