Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Ισπανός Ντελ Θέρο Γκράντε στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Ισπανός Ντελ Θέρο Γκράντε στη Λεωφόρο

 
 
Τον Ισπανό διαιτητή, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, κατηγορίας Elite της UEFA, όρισε η ΚΕΔ για τον ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (07/11, 19:30). Ξένοι διαιτητές και στο Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ.

Κορυφαία «σφυρίχτρα» όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος Ισπανός ρέφερι, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε θα είναι αυτός ο οποίος θα διευθύνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση την Κυριακή (07/11, 19:30). Αυτό είναι και το πρώτο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, που ορίστηκε ο έμπειρος ρέφερι.

  

Στο παρελθόν ο Ίβηρας έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις: Άρσεναλ-Ολυμπιακός 0-1 (18/3/21), Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 3-0 (3/11/20), Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0 (21/8/19), Άγιαξ-ΑΕΚ 3-0 (19/9/18), ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου 1-1 (15/2/18), ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 (8/12/16), καθώς και Ελλάδα-Σλοβενία 0-0, Σαουδική Αραβία-Ελλάδα 2-0.

Για βοηθούς ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε θα έχει τους συμπατριώτες του Ινίγο Σεραΐν Πριέτο Λόπεθ Ντε, Γκονζάλο Γκαρσία Γκονζάλεθ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Περράκης. Στο VAR θα είναι οι ο Χοσέ Μοντέρο Λουίς Μουνουέρα, με τον Μεϊντάνα.

Ξένοι ρέφερι και στη Ριζούπουλη

Εκτός από τον ορισμό του Γκράντε στη Λεωφόρο, η ΚΕΔ όρισε ξένους διαιτητές και στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Συγκεκριμένα τον Πορτογάλο Ζοάο Πινέιρο, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Τιάγκο Κόστα και Νούνο Έιρας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς, με VAR τον Πορτογάλο Φάμπιο Μέλο και τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

Ξένους ρέφερι θα έχουμε και στο VAR δύο αγώνων αυτή την αγωνιστική. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος Φάμπιο θα είναι στο VAR στο Ολυμπιακός - Ιωνικός και στο ΟΦΗ - Ατρόμητος θα είναι ο Ισπανός της Λεωφόρου, Λουίς Μουνουέρα.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6/11

17:15 ΟΦΗ-Ατρόμητος: Κουμπαράκης: Κόλλιας, Στεφανής, 4ος Γκάμαρης, VAR: Λουίς Μουνουέρα, Πετρόπουλος

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Τζήλος (Νικολαΐδης, Σαμοΐλης, 4ος Τζοβάρας, VAR: Ευαγγέλου, Λ.Δημητριάδης)

19:30 Απόλλων-ΑΕΚ: Πινέιρο (Κόστα, Έιρας, 4ος Φωτιάς, VAR: Μέλο, Φωτόπουλος)

Κυριακή 7/11

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Γκορτσίλας (Απτόσογλου, Μπαλτάς, 4ος Αγγελάκης, VAR: Κουτσιαύτης, Παπαδάκης)

17:15 Βόλος-Άρης: Καραντώνης (Κωσταράς, Ψαρρής, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ευαγγέλου, Ζαμπάλας)

19:30 Ολυμπιακός-Ιωνικός: Μανούχος (Νικολακάκης, Αλεξέας, VAR: Τσακαλίδης, VAR: Μέλο, Τριανταφύλλου)

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ντελ Θέρο Γκράντε (Λόπεθ Ντε), Γκονζάλεθ, 4ος Περράκης, VAR: Μουνουέρα, Μεϊντάνας)

Πηγή: Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)