Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Γιορτάστηκε για γιορταστεί η επέτειος της απελευθέρωσης της Αριδαίας

 

 

Με ενδεικτική την απουσία του κόσμου , έγινε φέτος ο γιορτασμός της επετείου της απελευθέρωσης της Αριδαίας.

ΟΙ παλινωδίες της δημοτικής αρχής με  την εξαγγελία της παρέλασης και στην συνέχεια της ακύρωσής της , μάλλον μπέρδεψε τον  κόσμο , ενώ σύμφωνα με άλλα σχόλια , ήταν μια έμπρακτη αποδοκιμασία  κατά  της παράταξης που διοικεί με τον συγκεκριμένο τρόπο που έχει  επιλέξει η ίδια να το κάνει. Η παρουσία του κόσμου ήταν ελάχιστη  στην δοξολογία και στην κατάθεση των στεφανιών . Μάλιστα   ως λυπηρό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι μόλις άρχισε να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας ο δήμαρχος, άδειασε η εκκλησία.

 

Παρόν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, οι 4  Βουλευτές του νομού,  οι Αντιδήμαρχοι Δ. Γιάντσης, Γ. Κετικίδης (και φερόμενος υποψήφιος δήμαρχος),  Πόλυ Νανου, Ι. Σέλκος, Χ.  Χατζηγιαννιδης, ο αντιπρόεδρος των Λουτρών Δημήτρης Λιούγας και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Σταύρος Αναστασιαδης. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Βεσκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζερζης, ο πρόεδρος της κοινότητας Αριδαίας Θοδωρής Ταρασίδης, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, κάθως και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και της εκπαίδευσης του Νομού. ο Διοικητής της II M/K ΜΠ Υποστράτηγος Γεώργιος Χατζηγεωργίου εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ς και εκπρόσωποι σωματείων αποστράτων και απογόνων Μακεδονομάχων .

 

 







📍 ΜΗΝΥΜΑ  Δ. ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
4Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
 
 
 Σε σύντομο μήνυμά του ο πρώην Δήμαρχος Δ. Μπίνος αναφέρει:
 
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.!!!
 
🇬🇷 Η ιστορική μνήμη στέλνει δυνατά μηνύματα και μας διδάσκει να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Να θυμόμαστε πάντοτε ότι πίσω από τις μεγάλες Εθνικές Αποτυχίες υπήρχε η Διχόνοια, ενώ πίσω από τις μεγάλες Εθνικές Επιτυχίες υπήρχε η Ενότητα και πως οφείλουμε να βάζουμε στο περιθώριο τις ακρότητες που υποδαυλίζουν την ενότητα του λαού μας αλλά και αυτούς που τις εκφράζουν.
🇬🇷 Η σημερινή μέρα αποτελεί διπλή γιορτή για την πόλη μας την Αριδαία, που γιορτάζει τους πολιούχους της Αγίους Νίκανδρο και Ιωαννίκιο και μαζί γιορτάζει την επέτειο της Απελευθέρωσής της


🇬🇷 Εύχομαι χρόνια πολλά, Ελεύθερα και Ειρηνικά, με Υγεία σε όλο τον κόσμο.!!! Ενωμένοι, μακριά από διαχωριστικές γραμμές, να ξεπεράσουμε κάθε δοκιμασία και να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση ως Έθνος και ως Λαός.!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)