Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου σε διοίκηση – «Φέρτε μου χαφ!»

 

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ έναν κεντρικό χαφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη αφού ο «δικέφαλος» θέλει να ενισχυθεί τον Γενάρη για να αλλάξει την κατάσταση εντός αγωνιστικού χώρου και να διεκδικήσει τους εναπομείναντες στόχους του στη σεζόν.

Προτεραιότητα για τους «ασπρόμαυρους» είναι η θέση του δεξιού μπακ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος στις μεταγραφές, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή παρά το γεγονός πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιον ποδοσφαιριστή για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό. Ανοιχτή αλλά πάρα πολύ δύσκολη παραμένει η περίπτωση του Στρίγκερ Λάρσεν.

Το επόμενο διάστημα στην Τούμπα αναμένεται να τρέξουν οι διαπραγματεύσεις για τον δεξιό οπισθοφύλακα, αλλά αυτή δε θα είναι η μοναδική μεταγραφή, που θέλει να κάνει ο «δικέφαλος», ο οποίος χρειάζεται ενίσχυση και σε άλλες θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ θέλει δεκάρι, μία μεταγραφή, που κυνηγάει από το καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας την απόκτηση κι ενός κεντρικού χαφ, που θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο τον άξονα των Θεσσαλονικέων.

Τη δεδομένη στιγμή, στη συγκεκριμένη θέση χρησιμοποιούνται οι Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί και Εσίτι ενώ χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Λίνκολν πήρε για πρώτη φορά φέτος και ο Τσιγγάρας.

O Ρουμάνος τεχνικός θέλει να ενισχύσει τα χαφ του με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά την ομάδα του και θα φέρει ισορροπία στις γραμμές του γηπέδου.

Έτσι, μετέφερε την επιθυμία του στους ιθύνοντες της ΠΑΕ και τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.


Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)