Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Γ. Τράγκα

Γιώργος Τράγκας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του, κρίσιμη η κατάσταση

 
 
 
 
Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση. Το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Τράγκας υπέστη έφραγμα.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται πλέον ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος διασωληνώθηκε, μετά από πολύ σοβαρή επιπλοκή που εμφάνισε στην καρδιά. Η κινητοποίηση των γιατρών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σωτηρία, με κορονοϊό, όντας ανεμβολίαστος, ήταν άμεση. Το μεσημέρι της Παρασκευής ζητήθηκε συνδρομή από το αιμοδυναμικό τμήμα και η κατάστασή του είναι άσχημη.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι την Τετάρτη ο Γιώργος Τράγκας συνέχιζε να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ωστόσο δεν ήταν διασωληνωμένος.

Το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος -σακχαρώδης διαβήτης- δημιούργησε αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής. Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση. Το βράδυ της Πέμπτης υπέστη έμφραγμα. 

 

1 σχόλιο:

  1. ενας λαγος του κουλη λιγοτερος, αν αποδημήσει. Το έργο της λαγοδρομίας που θα αποσβέσει τις απώλειες των κυβερνώντων χιλιοπαιγμένο, απο την εποχή του Ανδρ.παπανδρέου με τον τσοβολα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)