Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Γκάφα της κυβέρνησης: Απαντά σε δήλωση Τσίπρα που δεν έγινε ποτέ!

Γκάφα της κυβέρνησης: Απαντά σε δήλωση Τσίπρα που δεν έγινε ποτέ!
Τι απαντά η Κουμουνδούρου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο,. Ζητάει να πληροφορηθεί γιατί δεν έχουν προσληφθεί οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί.

Άνω-κάτω γίνεται η κυβέρνηση μετά τις διαρροές από το μέγαρο Μαξίμου ότι μονιμοποιεί 4.000 ιερείς, όπως θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός συμμετέχοντας τη Δευτέρα στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με δήλωσή του-απάντηση, όπως αναφέρει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης- τονίζει τα εξής:

«Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: Το ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας».

Ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο, ποτέ δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση ή δήλωση για το θέμα.

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέροντας τα εξής:

«Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει!

Διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων.

Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το "βάθος" της πολιτικής του σκέψης.

Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου θα μας απαντήσετε μήπως για πιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί; Ρωτάμε ξανά γιατί την τελευταία φορά στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)