Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Νέα σοβαρή κακοκαιρία έρχεται στην Ελλάδα

Νέα σοβαρή κακοκαιρία έρχεται στην Ελλάδα - Τι λένε Αρναούτογλου και Μαρουσάκης

 Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας φτάνει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, ωστόσο, οι μετεωρολόγοι θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρεται στη νέα επιδείνωση του καιρού και σημειώνει ότι ίσως είναι πιο σοβαρή η κακοκαιρία του Σαββάτου.

Αναλυτικά:

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη θα διαμορφώσουν οι τοπικές χιονοπτώσεις, τα μεγάλα ανοίγματα του καιρού, αλλά και τοπικά διάσπαρτες καταιγίδες και μπόρες. Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, από το πρωί σήμερα, σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη και στην περιοχή του Έβρου θα έχουμε συννεφιά με κάποιες τοπικές βροχές στα ανατολικά του θρακικού πελάγους μέχρι και τη Χίο, ενώ ο καιρός θα είναι πιο άστατος στα νησιά του ανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, στα νότια τμήματα των Κυκλάδων και στην Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα θα ξεκινήσει η χώρα με λιακάδα και αρκετό κρύο και με κάποια σύννεφα προς τη δυτική Ελλάδα.

Από το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα θα έχουμε λιακάδα και συννεφιά στα ανατολικά, νοτιανατολικά και στην Κρήτη.

Για το Σάββατο τονίζει:

«Μπαίνουμε σε μια νέα φάση κακοκαιρίας, ίσως να είναι πιο σοβαρή η κακοκαιρία του Σαββάτου. Αναμένονται βροχές, κατά τόπους ισχυρές, και πάλι στα Δυτικά όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή όλες τις ημέρες. Παρατηρείται ότι θα επιδεινωθεί ο καιρός, πολύ ενισχυμένοι θα είναι οι άνεμοι, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ακόμα και για 9 μποφόρ».

Αναλυτικά η πρόγνωση:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)