Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Η απάντηση Κανάκη σε Άδωνη για τον Παναγιωτόπουλο και τη Μενδώνη

 

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε χθες η σπουδή του υπουργού Ανάπτυξης να ψέξει τους συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα για το θέμα Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιώντας επικίνδυνες συγκρίσεις με την σοβαρότατη υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, παίρνοντας… έμπνευση από τη δεξιόστροφη επίθεση που δέχθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής, κάλεσε τον Αντώνη Κανάκη να ζητήσει συγγνώμη, επειδή όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Λιγνάδη είχε καλέσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, να παραιτηθεί. 

Χθες το βράδυ ο Αντώνης Κανάκης απάντησε από το βήμα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα σε υψηλούς τόνους σημειώνοντας «Το να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ο οποίος είναι πολιτικό ον, έχει θεωρητικά καλή σχέση με την Αρχαία Ελλάδα, τη δημοκρατία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική, ότι το να συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του δημοτικού. Αν πρέπει εμείς να εξηγήσουμε ότι εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές των άλλων, αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί, αν δεν θέλει δεν μας παρακολουθεί, η πολιτική ευθιξία λειτουργεί τελείως διαφορετικά στις ηγεσίας, πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε».

«Αν πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση αυτού του ανθρώπου και η κ. Μενδώνη κρυβόταν, ενώ εμείς είμαστε εδώ και απομακρύναμε αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αλλά αφού κάνουμε ερωτήσεις, ας μας απαντήσει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε μερικά ερωτήματα. Εσείς που νομοθετείτε, πώς επιτρέπετε όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούν σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο κοριτσιών και αγοριών, τα οποία δεν είναι επαγγελματικά; Εσείς, η πολιτεία, το επιτρέπετε »είπε σε άλλο σημείο για να προσθέσει «εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μια κοπέλα. Πώς κύριε Άδωνι Γεωργιάδη αντί να πάτε στην ουσία του περιστατικού, που είναι το θύμα, επιλέγετε να καλύψετε μια υπουργό σας; Εξηγήστε μας πώς γίνεται η κοπέλα αυτή να πήγε στη δικαιοσύνη το 2019 και ακόμα να περιμένει αν θα δικαιωθεί ποτέ; Πώς γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο από την πολιτεία που εκπροσωπείτε; Που έχετε το θράσος να γίνονται αυτά τα πράγματα στη χώρα που διοικείτε και να τα σχολιάζετε λες και είστε μεσημεριανή εκπομπή. Με σεβασμό στις μεσημεριανές εκπομπές, περισσότερο από ό,τι σε εσάς. Να συμμετέχετε στο πανηγύρι αυτό, αλλά οι πράξεις σας να είναι ανύπαρκτες. Συγχαρητήρια!».


Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)