Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Ντόρα Μπακογιάννη σε Σκουρλέτη: Ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά

Ντόρα Μπακογιάννη σε Σκουρλέτη: Ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά

 
 
Ο Πάνος Σκουρλέτης επανέλαβε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να του απαντά ότι «καμία φορά τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά»

Την μακρά κοινοβουλευτική της εμπειρία επικαλέστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας πως «πρώτη φορά βλέπω πρόταση δυσπιστίας να κατατίθεται με αφορμή τον χιονιά και αιτία τις δημοσκοπήσεις και το συνέδριο ενός κόμματος».

Η «γαλάζια» βουλευτής παραδέχθηκε για την πρόσφατη κακοκαιρία πως «ναι δεν πετύχαμε» και ανέφερε πως οι αδυναμίες ήταν τεράστιες. Υποστήριξε όμως πως οι συγγνώμες είναι ειλικρινείς και ότι «εμείς αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και είμαστε αποφασισμένοι να φτιάξουμε την πολιτική προστασία».

Ο Πάνος Σκουρλέτης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «η μόνη συγγνώμη που μπορείτε να ζητήσετε είναι να προκηρύξετε τώρα εκλογές».

Μια φράση που έφερε την άμεση απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία χρησιμοποίσε τα λόγια του Κώστα Καραμανλή: «Μη ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη, γιατί ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά».

1 σχόλιο:

  1. Άχου η μικρή εξερευνήτρια πουλάει ύφος.
    Η οικογένεια ντελιβεραδων που βυζαίνει τη χώρα απειλεί. Ουστ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)