Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Για την περιοχή μας αύριο Τσικνοπέμπτη θα κυριαρχεί η ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια και ορατότητα, ενίσχυση των βορειάδων. Το βράδυ ξαστεριά

Σάκης Αρναούτογλου: Τσικνοπέμπτη με δυνατούς ανέμους και μπόρες χιονιού, οι περιοχές

 

Την προσοχή των κατοίκων της Κρήτης και των Δωδεκανήσων εφιστά ο Σάκης Αρναούτογλου για το βράδυ της Τετάρτης, ενώ την Πέμπτη θα έχουμε ισχυρούς βόρειους ανέμους.

Ειδικότερα, το πρωί της Τσικνοπέμπτης θα έχουμε σε Κρήτη και Δωδεκάνησα μπόρες και καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά της Κρήτης.

Από τη Θράκη και τον Έβρο θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις πάνω από 500 μέτρα, ενώ και οι Σποράδες θα έχουν βροχές. Στην Εύβοια θα έχουμε χιονοπτώσεις πάνω από τα 600 μέτρα, ενώ οι Κυκλάδες θα έχουν μόνο παροδικά αυξημένες συννεφιές.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε ηλιοφάνεια και καλή ορατότητα.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί σε Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε ηλιοφάνεια, ενώ στη Μαγνησία θα έχουμε τοπικές μπόρες ίσως και χιονιού πάνω από 700 μέτρα. Στην Αττική ο καιρός θα γίνει πιο άστατος, ενώ στην Κρήτη τα φαινόμενα θα έχουν πιο τοπικό χαρακτήρα.

Το βράδυ θα διατηρηθούν οι μπόρες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ξαστεριά.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι 7-8 μποφόρ ίσως και 9, ενώ στο Ιόνιο θα έχουμε 4-5 μποφόρ.

Τσικνοπέμπτη με μπόρες χιονιού σε ορεινές περιοχές της Αττικής

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά και στις βορειότερες περιοχές θα έχουμε κάποιες βροχές. Ωστόσο δεν αποκλείεται κάποια μπόρα χιονιού στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα είναι από 10 έως 13 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι πολύ ισχυροί.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια, αλλά στα ορεινά της Χαλκιδικής και στα ανατολικά θα έχουμε ίσως κάποια μπόρα χιονόνερου ή και χιονιού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

Αναλυτικά ο καιρός σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)