Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Pravda: «Αυτή είναι η ημερομηνία που θα τελειώσει ο πόλεμος - Τι περιμένει ο Πούτιν»

Pravda: «Αυτή είναι η ημερομηνία που θα τελειώσει ο πόλεμος - Τι περιμένει ο Πούτιν»

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ρωσικής εφημερίδας, έχει οριστικοποιηθεί από το Κρεμλίνο η ημερομηνία λήξης του πολέμου με την Ουκρανία.

Σε μια πολύ σημαδιακή ημερομηνία έχει αποφασίσει η Ρωσία να λήξει τον πόλεμο με την Ουκρανία, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδα Pravda.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση έχει ληφθεί και η καταληκτική ημερομηνία του πολέμου είναι η 9η Μαΐου, η οποία εορτάζεται στη Ρωσία ως «Ημέρα Νίκης» με μια λαμπρή στρατιωτική παρέλαση. Πρόκειται κατά την οποία έληξε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος στη χώρα με τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης κατά των δυνάμεων του Άξονα.

Την πληροφορία αυτή φέρεται να έχει διαρρεύσει η ουκρανική πλευρά μέσω του Γενικού Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει μια προπαγανδιστική καμπάνια προς το προσωπικό των ρωσικών δυνάμεων, ώστε ο πόλεμος να έχει ολοκληρωθεί πριν την 9η Μαΐου ώστε να πανηγυριστεί στην παρέλασή τους».

Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται, σύμφωνα με την ουκρανική πλευρά, να υπάρξει εντατικοποίηση των επιθέσεων ώστε να πανηγυριστεί η ρωσική νίκη στην μεγάλη παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία.

  Newsbomb.gr 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)