Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ιωάννινα: Εκτός κινδύνου ο 5χρονος που τραυματίστηκε με motocross σε χωράφι - Ήταν με τον πατέρα του

Ιωάννινα: Εκτός κινδύνου ο 5χρονος που τραυματίστηκε με motocross σε χωράφι - Ήταν με τον πατέρα του

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στο θώρακα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων ένα παιδί ηλικίας 5 ετών μετά τον τραυματισμό του με  motocross συνοδευόμενος από τον πατέρα του, σε ένα χωράφι στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι το παιδί ήταν σε πίστα motocross για παιδιά, όταν για άγνωστους λόγους έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, έπειτα από έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το παιδί ήταν μαζί με τον πατέρα του όταν συνέβη το ατύχημα και μάλιστα σε ένα χωράφι και όχι σε οργανωμένη πίστα.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε αρχικά σοβαρά τραυματισμένο, στο νοσοκομείο Φιλιατών. Όμως κρίθηκε απαραίτηη η μεταφορά του σε νοσοκομείο στα Ιωάννινα.

Εν τω μεταξύ, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του πεντάχρονου παιδιού. Στο ασθενοφόρο μετέβησαν και δύο γιατροί, ενώ στην έξοδο της Εγνατίας ανέμενε περιπολικό της Άμεσης Δράσης ώστε να συνδράμει και να διευκολύνει την γρήγορη κίνησή του μέχρι το νοσοκομείο.

Ήδη οι γιατροί του νοσοκομείου είχαν ενημερωθεί και ήταν σε ετοιμότητα, σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το παιδί φέρει κατάγματα στο σώμα και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Πλήρη εικόνα για την πορεία της υγείας του θα υπάρχει μέχρι το μεσημέρι όπου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις του από τους γιατρούς.

Πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)