Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Χάος στη Μασσαλία: Χούλιγκαν της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο της διοίκησης του ΠΑΟΚ - Συμπλοκές σε όλη την πόλη

Μασσαλία: Αγριο ξύλο μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Παρτιζάν και Μαρσέιγ, ΑΕΚ
 
 
Επίθεση από χούλιγκαν της Μαρσέιγ έγινε στο ξενοδοχείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένουν τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ που έχουν ταξιδέψει στην Γαλλία.

Χάος επικράτησε στους δρόμους της Μασσαλίας το βράδυ της Τετάρτης ενόψει του προημιτελικού αγώνα της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί απόψε για τη διοργάνωση Conference League.

Λίγο πριν το παιχνίδι των ασπρόμαυρων, ομάδα χούλιγκαν της Μαρσέιγ επιτέθηκε στο ξενοδοχείο που μένουν άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Γάλλοι χούλιγκανς επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν τα μέλη της διοίκησης αλλά και περίπου 40 φίλαθλοι της ομάδας του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην είσοδο όπου ουσιαστικά έγινε «μάχη» και υπήρξαν τραυματισμοί.

Η κατάσταση όμως εκτραχύνθηκε γρήγορα όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ έχοντας στο πλευρό τους οπαδούς της Παρτιζάν είχαν άγριες συμπλοκές με οπαδούς της Μαρσέιγ που είχαν τη συνδρομή οπαδών της ΑΕΚ. (Η ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ είναι αδελφοποιημένα σωματεία).


Υπάρχουν μαρτυρίες πως χούλιγκαν της Μαρσέιγ κυκλοφορούσαν στους δρόμους της πόλης με ρόπαλα αναζητώντας Έλληνες οπαδούς.

Σε ένα από τα βίντεο που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με όσα τονίζονται από τους Γάλλους, φαίνονται οπαδοί του ΠΑΟΚ να κρατούν εκτός ξενοδοχείο ή εμπορικού καταστήματος αστυνομικές δυνάμεις κι εκείνη την ώρα να δέχονται κι επίθεση από οπαδούς της Μαρσέιγ.

Οι μάχες στους δρόμους της Μασσαλίας γινόντουσαν ακόμα και σώμα με σώμα. Η αστυνομία από την πλευρά της δεν κατάφερε να επιβάλλει την τάξη, παρά το γεγονός ότι έκανε και χρήση δακρυγόνων.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για συλλήψεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)