Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Άποψη του Ανέστη Αναστασιαδη



Ακούσαμε τον Προέδρου της Ουκρανίας στο Ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα και  με τον  δικό του βέβαια τρόπο ξανά να μας ενημέρωσε αυτά που έχουμε ακούσει σε πολλά αλλά το διαγγέλματα.

Εκείνο που δεν ακούσαμε από τον πρόεδρο της Ουκρανίας είναι τι γίνεται με τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το τέλος του πολέμου.

Αυτό νομίζω ότι  είναι το πιο συγκεκριμένο θέμα στην όλη υπόθεση αλλά και δεν θα μπορούσε  να είναι και μία συζήτηση με τον πρόεδρο και ερωτήσεις από το Ελληνικό κοινοβούλιο για τέτοιες διευκρινίσεις.
Αναφέρθηκαν οι Έλληνες της Ουκρανίας  για τους  Έλληνες της Ουκρανίας αλλά και εκεί θα πρέπει να μάθουμε αργότερα και μάλιστα ιστορικά  τι συνέβη και διαλύθηκε αυτή η πόλη μήπως  η συμμετοχή της Ελλάδας με οπλικά συστήματα εκνεύρισε τους Ρώσους και  κατάστρεψαν  την Πόλη tis Marioypolis 

 Απλά κάνω μια απλή σκέψη και είναι και  ένα ερώτημα.

Μου έκανε επίσης εντύπωση που δεν ήταν παρών το κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδας λέγοντας πως οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στηρίζουν τον Ζελένsκι ,  αλλά ξέχασε  ο πρόεδρος  κύριος  Κουτσούπας να μας πει για το ψήφισμα


Συνημμένα




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)