Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Πάτρα: Εντολή για εκταφή του τάμπλετ από τον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας

Η 9χρονη Τζωρτζίνα

 

Να εντοπιστεί το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα ζητά η δικαστική λειτουργός στην υπόθεση της Πάτρας. Η ανακρίτρια έδωσε εντολή για την εκταφή του.

Εντολή για την εκταφή του τάμπλετ από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα, έδωσε η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, που χειρίζεται την έρευνα.

Η δικαστική λειτουργός ζητά να εντοπιστεί η συσκευή που, μετά από επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, θάφτηκε μαζί με την 9χρονη, αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία.

Το τάμπλετ αναμένεται να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Η αποκάλυψη για το τάμπλετ

Το θέμα με το τάμπλετ έγινε γνωστό στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ", κατά τη διάρκεια της οποίας μάρτυρας αποκάλυψε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη μαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το tablet της. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών.

Ενημερώθηκαν αμέσως οι Αρχές για έρευνα μήπως η "ταφή" του τάμπλετ δεν ήταν τυχαία και εκεί μέσα ίσως κρύβονται σοβαρά στοιχεία.

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται ότι ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, "έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε η Τζωρτζίνα", μέσα στο μνήμα.

Πηγή: news247.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)