Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Παρασκευή 6/5



 

Ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές το πρωί που θ' αρχίσουν να πυκνώνουν από το μεσημέρι περισσότερο με πιθανότητα να δώσουν λίγες λασποβροχές. Τις βραδυνές ώρες αραιή συννεφιά.


Με αρκετή ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει ο καιρός την Παρασκευή, ωστόσο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το μεσημέρι και μετά ο καιρός αλλάζει.

Ειδικότερα, αρχικά ομίχλη θα έχουμε στα Ιωάννινα και τον Έβρο και γρήγορα στα δυτικά της χώρας και την κεντρική - ανατολική Μακεδονία θα μας επισκεφθούν σύννεφα και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε λασποβροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει μόνο συννεφιά και ίσως έχουμε λασποβροχή τοπικά στην Κρήτη.

Το βράδυ θα έχουμε τοπικές λασποβροχές στην αν. Στερεά, στα ανατολικά της Πελοποννήσου και στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια αλλά βαθμιαία θα έχουμε αραιή συννεφιά και ίσως βρέξει το βράδυ τοπικά και για λίγο. Η θερμοκρασια από 13 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε το πρωί ομίχλες και θα ακολουθήσουν εναλλαγές ηλιοφάνειας. Προς το μεσημέρι θα έχουμε περισσότερη συννεφιά και η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε σύννεφα στα ΒΔ της χώρας και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια. Την Κυριακή τα σύννεφα θα φτάσουν στα νότια της χώρα και στα δυτικά δίνοντας λασποβροχές. Στη συνέχεια θα κινηθούν προς την Αττική και τις Κυκλάδες.

Τη Δευτέρα δεν θα επιμείνουν τα σύννεφα στα νότια της χώρας και την Κρήτη.

Την Τρίτη ο καιρός θα καθαρίσει και τα σύννεφα θα εμφανιστούν στα ΒΑ της Ελλάδας. Προς το απόγευμα της Τρίτης θα έχουμε μπόρες στα ΒΔ της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)