Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Tο ψηφοδέλτιο για το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ

 

ΚΙΝΑΛ: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο για το νέο όνομα του κόμματος

Το νέο όνομα του κόμματος καλούνται να επιλέξουν τα μέλη του ΚΙΝΑΛ την ερχόμενη Κυριακή (8/5), ενώ σήμερα η Χαριλάου Τρικούπη αποκάλυψε το ψηφοδέλτιο με τις διαθέσιμες επιλογές.

Ειδικότερα, τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στο «Κίνημα Αλλαγής» συνοδευόμενο από το σημερινό του λογότυπο και στο «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» με το παλιό σήμα, τον πράσινο ήλιο.

ΚΙΝΑΛ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΟΚ

Η τελική πρόταση διαμορφώθηκε μετά από συνεχείς συσκέψεις, τις τελευταίες ημέρες, στη Χαριλάου Τρικούπη, υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη, όπου εξετάστηκαν τα πολιτικά και νομικά πλεονεκτήματα κάθε ονομασίας, ενώ απορρίφθηκαν προτάσεις όπως ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, θα εκλέξουν τα νέα τοπικά και νομαρχιακά όργανα, αλλά και τους αντιπροσώπους ενόψει του 3ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που θα γίνει στις 20-22 Μαΐου.

Πρωτοβουλία για τη Σοσιαλδημοκρατική Ανανέωση: «Ναι» σε όποια ονομασία περιλαμβάνει το «Κίνημα Αλλαγής»

Kάθε όνομα που εμπεριέχει την ονομασία Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει στο εσωκομματικό δημοψήφισμα την Κυριακή, 8 Μαϊου, η «Πρωτοβουλία για τη Σοσιαλδημοκρατική Ανανέωση», που αποτελείται από την Ανανεωτική Αριστερά, τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία και στελέχη προερχόμενα από το Ποτάμι.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωσή τους, στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για τον τίτλο του κοινού φορέα, η Πρωτοβουλία υποστηρίζει ότι κάθε όνομα το οποίο περιλαμβάνει το «Κίνημα Αλλαγής» αποτελεί την καλύτερη λύση για τον χώρο. Θεωρούν, δε, πως πρόκειται για ονομασία που αποτυπώνει τη συμπαράταξη των ευρύτερων δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, όπως δρομολογήθηκε από το 2015 και το 2017.

Η λεγόμενη τρίτη συνιστώσα στο Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει πως «κοινός στόχος όλων μας είναι μία ανανεωμένη παράταξη ευθύνης, ικανή να εμπνεύσει, να συσπειρώσει και να αποτελέσει τον νέο πόλο εξουσίας, με δική της πρόταση διακυβέρνησης στη βάση των αρχών της Σοσιαλδημοκρατίας».

Επίσης, καλεί σε προσέλευση και συμμετοχή στις κάλπες στις 8 Μαΐου για την ανάδειξη νέων νομαρχιακών και τοπικών επιτροπών καθώς και συνέδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)