Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Πάτρα, Χανιά και Λιβαδειά – Στην πρώτη γραμμή μαθητές και φοιτητές (Photos – Videos)

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2023/03/3-5.jpg 

Δυναμική η παρουσία των φοιτητών και των μαθητών σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας στις κινητοποιήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, η νέα γενιά κατέστησε σαφές ότι στα Τέμπη συντελέστηκε «έγκλημα» με την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι εικόνες από πόλεις όπως η Πάτρα, τα Χανιά και η Λιβαδειά είναι ενδεικτικές…


AdvertiseentΣτην Πάτρα πραγματοποιείται συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στην πόλη.

Μαζική είναι και η συμμετοχή των πολιτών στα Χανιά στην απεργία της 8ης Μαρτίου στον απόηχο της τραγωδίας των Τεμπών. Οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε πορεία σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων.


Πλημμύρισαν και οι δρόμοι της Λιβαδειάς από μαθητές λυκείων και γυμνασίων που διαμαρτυρήθηκαν για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών. Η ειρηνική τους διαμαρτυρία έκλεισε στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς με ενός λεπτού σιγή και χειροκροτήματα για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος.


Πηγή φωτογραφιών και videos: thebest.gr, tvstar.gr, zarpanews.gr

Αναρτήθηκε από: documentonews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)