Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ της ΤΟΜ.ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ για τα 95 ΧΡΟΝΑ του ΚΚΕ στην ΚΑΛΗ-ΣΚΥΔΡΑΣ







      Γιορτάζοντας τα  95 χρόνια  αγώνες και θυσίες του ΚΚΕ η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας διοργάνωσε Συνεστίαση στο Οικ.Κέντρο « Το Πάρκο» στην Καλή - Σκύδρας.

        Η συνεστίαση πραγματοποιήθηκε στο γεμάτο από φίλους & μέλη του ΚΚΕ κέντρο, όπου  σε μια πραγματικά συντροφική ατμόσφαιρα, γλέντησαν στην ανάπαυλα των καθημερινών δυσκολιών από την εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης. Συντροφιά και με τα αγωνιστικά τραγούδια και τη μουσική ( έντεχνα, αντάρτικα, δημοτικά & λαϊκά ) από την ορχήστρα του Κώστα Μαραντίδη.       
        Χαιρετισμό στη Συνεστίαση από το Γραφείο Περιοχής Κ.Μακεδονίας του ΚΚΕ απηύθυνε ο Γιώργος Χαβατζάς, τονίζοντας ανάμεσα σε άλλα :
        «… Ο ρόλος του Κόμματός μας, ο λόγος ύπαρξης του ΚΚΕ, κάθε πραγματικού επαναστατικού και όχι εκφυλισμένου Κομμουνιστικού Κόμματος στη χώρα του είναι να βλέπει μπροστά, να ανοίγει δρόμο παρα-μερίζοντας φραγμούς και εμπόδια, διαλύοντας την ομίχλη των συγχύσεων, βάζοντας οι Κομμουνιστές, σαν πρωτοπόροι, το μυαλό και το σώμα, τη φωνή τους, απλώνοντας τα χέρια τους για να τραβήξουν κι άλλους, να γίνει πιο μαζική η πρωτοπορία, το ορμητικό ρυάκι να γίνει ποτάμι, θύελλα της θέλησης της εργατικής λαϊκής πλειοψηφίας για να γκρεμίσει τα κάστρα της καπιταλιστικής εξουσίας.
      Έχουμε τις προϋποθέσεις, έχουμε το νέο πρόγραμμά μας από το πρόσφατο 19ο Συνέδριό μας, τα συμπεράσματα από την ιστορία του Κόμματος σε κρίσιμες περιόδους, τα συμπεράσματα από τη σοσιαλιστική οικοδόμηση.
      Το στοίχημα της επόμενης περιόδου είναι να φτάσουμε αγωνιστικά και να συζητήσουμε ιδεολογικά και πολιτικά, να συναντηθούμε με αυτούς που συνθλίβει αυτή η πολιτική, να ανοίξουμε δρόμο για την εργατική λαϊκή εξουσία. Διδασκόμαστε και συνεχίζουμε για το λαό, με στόχο το σοσιαλισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)