Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Αυστηρή προειδοποίηση προς διασπαστές




ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»




Μήνυμα προς τον συνήθη διασπαστή της  κεντροδεξιάς παράταξης , χωρίς να τον κατονομάζει όμως , στέλνει ο συνδυασμός η ΑΛΜΩΠΊΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ του πρώην Δημάρχου Αριδαίας Χρήστου Μπίνου, με  την παρακάτω ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα:
Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Η εικόνα της Αλμωπίας μας σήμερα δυστυχώς είναι πολύ κατώτερη των αναγκών των πολιτών της και κυρίως των νέων μας. Πολλά μπορούσαν να έχουν γίνει και σίγουρα δεν έγιναν ούτε τα μισά. Οι νέοι μας φεύγουν προς κάθε κατεύθυνση και γιαυτό δεν ευθύνεται αποκλειστικά η σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Ο δήμος έχει και δύναμη και δυνατότητες. Δυστυχώς όμως οι δυνατότητες της παρούσας διοίκησης φάνηκαν ελάχιστες μπροστά στις τεράστιες ανάγκες και απαιτήσεις των συμπολιτών μας. Μια προοπτική υπάρχει η οποία μπορεί να δώσει μια κάποια ελπίδα στην μικρή τοπική μας κοινωνία. Η ενότητα του κεντροδεξιού χώρου. Τα στελέχη υπάρχουν, η γνώση υπάρχει, οι εμπειρίες μεγάλες. Ο τόπος πλήρωσε πολλές φορές τα τελευταία 12 χρόνια την διάσπαση, την διαίρεση. Ο κόσμος έχει πλέον βαρεθεί. Οι ανάγκες είναι τέτοιες που δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια της διαίρεσης. Ο "συνήθης ύποπτος" της διαίρεσης της παράταξης πρέπει να λάβει το μήνυμα της βάσης. Όχι σε άλλα αντάρτικα, όχι διαίρεση της παράταξης. Ο κόσμος θα τιμωρήσει εκείνους που θα βάλουν και πάλι τον εαυτό τους πάνω από την ενότητα του χώρου. Μια υποψηφιότητα για Νίκη.
Όχι στους επαγγελματίες πολιτικούς, Ναι στην ενότητα!
Στελέχη του συνδυασμού μας θα συναντηθούν μέσα στις γιορτές προκειμένου να εκτιμήσουν τις σημερινές συνθήκες, με στόχο την Νίκη και την Δημοτική Αλλαγή..

Καλές Γιορτές!
Η Αλμωπία μας Ενώνει-Facebook Group

9 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου Τακη
    γεια σου Ταακη
    ζησε στο δικο σου
    τον κοσμακη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι καιρος να σταματησουν τα παιχνιδια καποιοι. Βαρεθηκαμε τις διασπασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό βρηκες να πεις ; την απειλη του τομαριστη δεν την βλέπεις ; που ξεπουλησε τον συνδυασμο μας σε μια αντιπροεδρια νοσοκομείου ; και μιλαει εξ ονοματος ολων μας ; να ντρεπεσαι και να βρεις τρυπα να κρυφτεις ! δεν τα ζυγισες καλα αυτή τη φορα...ξεφυγες και την πατησες!

      Διαγραφή
    2. Η βαση μιλησε κουφαλα....θελουμε μια και μονο υποψηφιοτητα!! Και εγω ο μελος του συνδυασμου αυτο πιστευω...αυτο που λεει ο συνδυασμος μας
      Ν.Α.

      Διαγραφή
  4. αυστηρη προειδοποιηση σε διασπαστες , υποπτους και ...Κοζανιτες : ρε σεις , βαλτε κι εδώ σχολια γιατι ο άλλος μας εχει 22-4 ! αχ κ.Πετρο , μονοι μας μειναμε ! αλλα , γερα με τσαμπουκα ! ξερω ότι τα βαζεις ολα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αλλος κανει παιχνιδι παντα υπερ του ζερζη...λες και δεν ξερουμε , δεν καταλαβαινουμε ολοι εμεις θα νομιζει οτι μας δουλευει κιολας. Η φαση ειναι οτι το παιζει και ουδετερος....χωρια που το επιπεδο συζητησης ειναι τελειως χαμηλο, αφου με βρισιες μιλαν και αυτος τα δημοσιευει

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή ο κύριος τάκης όταν στήριζε στον β γύρο τον κύριο πασόη τότε λειτουργούσε εξ ονόματος του κεντροδεξιού χώρου; Καλό είναι να μην κρίνουμε εξ ` ιδίων τα αλλότρια. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει. Ο συνήθως ύποπτος σας πείραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις απολυτο δικιο .8.52π.μ. Συγχαρητηρια .Τα λες ξεκαθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)