Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ



 
      Τον ετήσιο χορό του μετά από πολλά χρόνια θα πραγματοποιήσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης στο κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων ΄΄Οδός Ανθέων΄΄ στην Κρύα Βρύση. Στα πλαίσια του χορού το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε να τιμηθούν 20 παλαιοί παράγοντες της ομάδας, όλοι τους διατελέσαντες ΠΡΟΕΔΡΟΙ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από το 1960 έτος ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα.

   Αναμένετε λοιπόν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση να περάσουν μια όμορφη βραδιά διασκέδασης, αναμνήσεων και συγκινήσεων, αφού θα βρεθούν στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά όλες οι γενιές Κρυαβρυσιώτων που υπηρέτησαν την ομάδα από την μέγιστη διοικητική θέση ευθύνης, αυτή του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
      Το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλούσια παραδοσιακή Ποντιακή και Ηπειρώτικη μουσική και χορό, ενώ θα έχει και λαϊκό πρόγραμμα !
    Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 15 ευρώ με πλήρες μενού και ποτό, ενώ ο αριθμός της ίδιας πρόσκλησης θα συμμετάσχει στην κλήρωση ενός δώρου αξίας 150 ευρώ προσφορά του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Πέλλας στα Γιαννιτσά.
   Με σύνθημα ΄΄ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον χορό της αγαπημένης μας ομάδας΄΄ το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ καλεί όλους του φίλους τη ομάδας και όχι μόνο, να στηρίξουν την προσπάθειά του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)