Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ




Στο πλαίσια του 15ου Capital Link Greek Investor Forum, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος, την «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης».


Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημη δεξίωση προς τιμήν της Ελληνικής αποστολής, των εταιριών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο NYSE Euronext και των εταιρειών που συμμετείχαν στο Συνέδριο.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ανήρτησε την Ελληνική σημαία στην Wall Street και εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει τη μέρα αυτή. 
Το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Δευτέρας 16ης Δεκεμβρίου 2013, του NYSE χτύπησαν ο Δρ. Σωτήριος Βαχαβιώλος, Πρόεδρος & CEO της εισηγμένης στο NYSE MISTRAS GROUP και ο Δρ. Γιάννης Κούστας, της εισηγμένης στο NYSE, DANAOS CORPORATION.
Στην τελετή λήξεως του Closing Bell, συμμετείχαν από πλευράς εισηγμένων εταιριών, ο κ. John Calamos, της CALAMOS INVESTMENTS, ο κ. Ηρακλής Προκοπάκης της Danaos Corporation, ο κ. John Gafney της Safe Bulkers, ο κ. Αρης Πατρινός της Tsakos Energy Navigation, ο κ. Ted Petrone της Navios Maritime Holdings, ο κ. Νικόλαος Ταβλάριος της Αegean Marine Petroleum Network, ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου της Εθνικής Τραπέζης, ο κ. Νικόλαος Μπορνόζης Πρόεδρος της Capital Link και η κυρία Ολγα Μπορνόζη, Αντιπρόεδρος της Capital Link καθώς και ανώτατα στελέχη των εταιριών και οργανισμών που συμμετείχαν στο Συνέδριο.
Η τελετή αναμεταδόθηκε ζωντανά από όλα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού και αποτελεί ένα γεγονός με μέγιστη ακροαματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η ενεργός συμμετοχή του NYSE  Euronext αναβαθμίζει το κύρος και τη προβολή της Ελλάδος και του Συνεδρίου σ ένα ευρύτατο διεθνές επενδυτικό κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε:
ΑΘΗΝΑ κα. Όλγα Μπορνόζη  /  κα. Μαρία Χερχελετζή
Τηλ: +30  210 610 9800  -  Email : ContactGR@capitallink.com  
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ κ. Νίκο  Μπορνόζη  / κα. Ελένη Μπέη
Τηλ: +1 212 661 75 66 Email : ContactNY@capitallink.com
Για περισσότερες λεπτομέρειες και  εκτενείς πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε :
Την ιστοσελίδα της CAPITAL LINK: www.capitallink.com
Την ιστοσελίδα συνεδρίων της CAPITAL LINK: www.capitallinkforum.com
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ CAPITAL LINK
Με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία στο Λονδίνο, στην Αθήνα και στο Οσλο, η Capital Link δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων και της Επικοινωνίας (Investor Relations & Financial Communications). Παράλληλα διοργανώνει ετησίως μία σειρά Επενδυτικών Συνεδρίων στη Νέα Υόρκη,  το Λονδίνο και την Αθήνα που αφορούν στους κύριους τομείς δραστηριότητάς της www.capitallinkforum.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)