Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Διανομή τροφίμων από τον Σύλλογο τριτέκνων Έδεσσας

 






Ο Σύλλογός τριτέκνων Έδεσσας περάτωσε με επιτυχία την Δωρεάν Διανομή των κατωτέρω τροφίμων από την Ε.Ε για το 2013.Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν οι ακόλουθες ποσότητες ανά είδος και αριθμό τρίτεκνων οικογενειών:


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ:1124 μέλη από 261 οικογένειες

ΓΡΑΒΙΕΡΑ: 860 ΚΙΛΑ

ΚΑΣΕΡΙ :     716 ΚΙΛΑ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ:5.916 ΚΙΛΑ

ΦΕΤΑ:        1.368 ΚΙΛΑ

ΣΥΝΟΛΟ: 8.860 ΚΙΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Το προϊόν ελαιόλαδο θα διανεμηθεί με το νέο έτος έως τέλος Φεβρουαρίου. Όσον αφορά το προϊόν ρύζι δυστυχώς με υπαιτιότητα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεν κατέστη δυνατόν να υλοποιηθούν έγκαιρα όλες οι διαδικασίες προκειμένου να καταβληθεί το εγκεκριμένο χρηματικό ποσό για το εν λόγω προϊόν από την  Ε.Ε. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα καταβληθεί προσπάθεια να υλοποιηθεί από εθνικούς.
Για το νέο πρόγραμμα του έτους 2014 θα υπάρξει έγκαιρα ανακοίνωση από τον Σύλλογο για την προσκόμιση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών.
          Εκφράζουμε τις ευχαριστίες:
                    Στους Αδελφούς Αδαμίδη/ Έδεσσα και εταιρεία FRESHLINK Ε.Π.Ε./ Σκύδρα που διέθεσαν τις εγκαταστάσεις τους για την φύλαξη και στην συνέχεια την διανομή των τροφίμων,
                    Στους Αφους Ιγνατίδη/Σκύδρα που μας βοήθησαν στην μεταφορά των προϊόντων στην Σκύδρα και
Στα μέλη του συλλόγου που εθελοντικά βοήθησαν στην έγκαιρη και απρόσκοπτη διανομή των τροφίμων τόσο στην Έδεσσα όσο και στην Σκύδρα.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)