Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Κρίσιμες ώρες για την παράταξη Μπίνου

Ένα βήμα πριν τον γκρεμό βρίσκεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας  και οι πιστοί  έμπιστοι –έμμισθοι που του έχουν απομείνει
. Η Κυριακή , ημέρα εκλογής προεδρείου και μελών των επιτροπών είναι καθοριστική για το μέλλον όχι της παράταξης ( που έτσι και αλλιώς με την νοοτροπία που την διακατέχει δεν έχει μέλλον ) , αλλά και της αριθμητικής πλέον πλειοψηφίας.
Οι διαφωνούντες της παράταξής του , φανεροί και μη- φέρονται αποφασισμένοι να αγωνιστούν ώστε  ο δήμαρχος επιτέλους να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.
Η προσπάθεια που επιχειρήθηκε να τους διαπομπεύσουν ότι τα κάνουν όλα για τα αξιώματα δεν έγινε πιστευτή από κανέναν . Άλλωστε τα αξιώματα είναι το τελευταίο που τους απασχολεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν θέσει όρους , μεταξύ των οποίων η θεσμική λειτουργία του Δήμου , καθώς και της επιχείρησης των Λουτρών , για την οποία φέρονται να θέτουν και ζητήματα διαφάνειας .

Στο μεταξύ το παζάρι για την Κυριακή σκληραίνει. Αρχικά ο Δήμαρχος φέρεται να είχε αποφασίσει να αλλάξει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη.Υπήρξε όμως  παρέμβαση από ισχυρό μπλοκ , που στηρίζει τον απερχόμενο πρόεδρο, ούτε  καν να το διανοηθεί. Έτσι ο Δήμαρχος φέρεται να μην ακουμπάει το θέμα. Όμως , αν  διασφαλίσει κάποια ζητήματα , δεν αποκλείεται την Κυριακή, για να αιφνιδιάσει και τους διαφωνούντες , να προτείνει άλλο πρόσωπο για την θέση του Προέδρου.
Το σενάριο που κυκλοφόρησε ότι δεν αποκλείεται να προτείνει τον Ανδρέα Κόγιο φαντάζει αν όχι απίθανο ,μάλλον δύσκολο. Ο Πρόεδρος πρέπει να  προέρχεται από την παράταξη του Δημάρχου. Η εκδοχή ,ότι αυτό μπορεί να γίνει με την προσχώρηση Κόγιου στον συνδυασμού Μπίνου , αφού προηγουμένως εγκριθεί αρμοδίως ,δεν είναι εξακριβωμένη.
Τις μέρες αυτές  αναζητούνται εναγωνίως στηρίγματα από τον συνδυασμό του Δ. Πασόη. Άλλωστε δεν είναι τυχαία  τα   χυδαία και άναδρα δημοσιεύματα κατά του τέως Δημάρχου, για να τον εμφανίσουν τελείως ανίκανο να ελέγξει τον συνδυασμό του.
Τελευταία, εμπλέκουν και την βουλευτή Θ. Τζάκρη  να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες  ,μετά από  απαίτηση του Δ. Μπίνου,  προκειμένου να πείσει  δικούς της ανθρώπους να ψηφίσουν την επιλογή  του Δημάρχου. Δεν αποκλείεται όμως όσα κυκλοφορούν  να είναι προβοκάτσια  , των ιδίων κύκλων που μηχανεύονται τα πάντα , προκειμένου μέσα από την προπαγάνδα να επιφέρουν  τα αποτελέσματα που επιθυμούν . Το βέβαιο είναι ότι έχουν «στοχοποιήσει» δύο συγκεκριμένους συμβούλους του δημάρχου, τους οποίους πιστεύουν ότι μπορούν να «τουμπάρουν « και να τους δελεάσουν . Προφανώς όμως λογαριάζουν χωρίς τους ξενοδόχους, δηλ. τους συμβούλους του Δ, Πασόη που θέλουν να βολιδοσκοπήσουν
.
 Η εκλογή Προέδρου είναι η κατ εξοχή πολιτική αντιπαράθεση . Η ουσιαστική όμως είναι και η συγκρότηση των επιτροπών και ιδίως της οικονομικής .
Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο κορυφαίου συνεργάτη του δημάρχου που λέει:
« Εμπρός γκρεμός  και πίσω του Μπίνου ο Εγωϊσμός»


8 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΗΠΕΙΡΟΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΒΛΟΥΣ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο "ΔΙΚΟΣ" ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ .ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ, ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Πουστρακι μάλλον θα είσαι που ψάχνεις μπικο για να βγάζεις τόσο μένος εναντίον του σαμανδη που κάνει την δουλειά του

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ 12,51,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΦΥΡΩΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ.ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΤΟ ΑΝΑΡΤΑ Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ.Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ,ΜΟΝΟ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΠΕΡ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ,ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
    .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΕΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    .ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.Η ΣΤΥΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΟΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΣΗΚΩ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ' ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΕΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαμανδη κράτα γερά και γάμα της λουγκρες του μπινου που τους πληρώνει για να βρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)