Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Πρόεδρος Λουτρακίου για την Δημοτική Αρχή: «Τελικά εδώ ζούμε;



Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λουτρακίου Χρήστος Τσάπης, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων και κατά των αντιπαραθέσεων . Το ποτήρι φαίνεται όμως ότι `ξεχε'ιλησε και πλέον  δεν σηκώνει άλλες αναβολές και ανοχές . Ξεσπαθώνει και λέει τα πράγματα με το όνομά τους  σχετικά με την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Η ερώτηση είναι "εδώ ζούμε;". Γιατί αν ζούμε εδώ μάλλον δεν βλέπουμε!

Ένα όμορφο και τουριστικό χωριό όπως είναι το Λουτράκι, έχει αφεθεί στην τύχη του από τη Δημοτική Αρχή και είναι γεμάτο προβλήματα. Μέρα με τη μέρα, πάμε από το κακό στο χειρότερο, με τη Δημοτική Αρχή να είναι απούσα και να μην παρέχει στο χωριό μας καμία απολύτως βοήθεια.

Από που να ξεκινήσω; Από τα τεράστια χόρτα που έχουν φτάσει μέχρι τους δρόμους ή από τα σκουπίδια που όπου και να κοιτάξεις υπάρχουν παντού; Και όλα αυτά στο χωριό του Δήμου μας που δέχεται τον μεγαλύτερο όγκο επισκεπτών και ένα βήμα από τη φημισμένη Λουτρόπολη.

Βρισκόμαστε στο μισό της δημοτικής περιόδου και με λύπη διαπιστώνω πως η Δημοτική Αρχή θέλει να ακούει μόνο τα θετικά σχόλια και να πετάει στο καλάθι των αχρήστων κάθε κριτική. Αν όμως οι διοικούντες ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον αυτού του τόπου, οφείλουν να ακούν και τα αρνητικά και όχι να απαξιώνουν τον θεσμό του Προέδρου και τις τοπικές μας κοινωνίες.

 

 ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

 Στο μεταξύ έπρεπε να ξεσηκωθούν σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες  και κάτοικοι του Λουτρακίου , για να καταλάβει η δημοτική αρχή Αλμωπίας ότι τουρισμός αλλά και απλός πολιτισμός  χωρίς νερό δεν γίνεται. ‘Ετσι , έστω και με μεγάλη καθυστέρηση κατάλαβε ότι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί την στιγμή μάλιστα που  υπάρχει νερό που επαρκεί.

 Έτσι προχώρησαν στα απαραίτητα έργα , σώζαντας την τελευταία στιγμή τους τοπικούς συμβούλους της παράταξης τους από την γενική κατακραυγή και αποδοκιμασιες του κόσμου .Σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες απείλησαν μέχρι και με παραιτήσεις.

 

 

 

 

 

 


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)