Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σφήνα» της Γιουνάιτεντ και «μάχη» στο Μάντσεστερ για την απόκτησή του

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σφήνα» της Γιουνάιτεντ και «μάχη» στο Μάντσεστερ για την απόκτησή του

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος βρισκόταν μία ανάσα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαινόταν ότι βρίσκεται μία ανάσα από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε «σφήνα» και προσπαθεί να… κλέψει τον Πορτογάλο.

Χαμός επικρατεί στο νησί, καθώς οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, δίνουν τεράστια μάχη προκειμένου να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρισκόταν μία «ανάσα» από την απόκτησή του Πορτογάλου και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν για μία τελειωμένη υπόθεση.

Ωστόσο, η υπόθεση έχει πάρει νέο τροπή και ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους «Κόκκινους διαβόλους», συζητώντας μάλιστα τα οικονομικά δεδομένα τόσο για την αγορά του, όσο και για το συμβόλαιο.

Πλέον, το σίγουρο είναι ότι έχουμε μία μεγάλη «μάχη» για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και χαρακτηριστικό είναι πως το Sky Sports δημοσίευσε βίντεο με την αναχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Τορίνο και αναρωτιέται που τελικά θα προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Άπαντες παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και το αν τελικά θα έχουμε τη μεγάλη επιστροφή του 36χρονου στους «Κόκκινους Διαβόλους» μετά από 12 χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται από το 2018 στη Γιουβέντους, με την οποία έχει καταγράψει 134 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 101 γκολ και μοιράζοντας 22 ασίστ, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)