Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Μεταγραφες και ανανεώσεις στον Αλμωπό

 

 


 

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο Αλμωπός , μέχρι στιγμής έχουν μεταγραφεί ή ανανεώσει συνεργασίες οι εξής ποδοσφαιριστές 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 




Βαγγέλης Κέρθι.

Ο ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει 38 συμμετοχές στην Football League και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν η Καβάλα.

 

 


 

 

Δημήτρης Γιουκούδης

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αγωνίζεται ως επιθετικός και στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αναγέννηση Επανομής, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Παναρκαδικό και την περασμένη σεζόν στην Σαντορίνη.

 


 

 

Χάρης  Σταμπουλίδης

Ο Χάρης έχει αγωνιστεί σε Melbourne City FC, Colorado Rapids ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη. Έπειτα, αναχώρησε για την Ισπανία όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Extremadura UD στην 2η κατηγορία της χώρας και τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν ντυθεί στα κυανόλευκα ήταν η Langreo

 

UP. 

 

 

 

Πέτρος Μπακουτσής


Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα του Άρη όπου αποτελεί γέννημα θρέμμα αυτής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018 και από τότε προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη. Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έγινε πέρυσι τον Δεκέμβρη, σε αναμέτρηση με τον Βόλο, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, παρά μέσος (που είναι η κανονική του θέση). Έπειτα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό όπου έμεινε ελεύθερος πριν φορέσει τα κυανόλευκα. 

Μετρά 9 συμμετοχές στην Superleague, 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος και 40 συμμετοχές στην Κ19 του Άρη πετυχαίνοντας 15 γκολ.

 

 

 

Παρασκευάς Πρίκας

Ο Παρασκευάς Πρίκας είναι 22 ετών και το προηγούμενο έτος αγωνίστηκε σε Επισκοπή Ρεθύμνου και Αστέρα Βλαχιώτη. Ο Πρίκας στην εν Ελλάδι καριέρα του έχει φορέσει επίσης την φανέλα των Κ20 Παναλευσινιακού, Δόξα Μεγαλόπολης, Φωστήρα και Ασπρόπυργο. Επίσης την σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική της Αλβανίας με την Λουφετάρι πραγματοποιώντας 10 συμμετοχές. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά. 

 


 

 

 

 

 

 

 

Στέργιος Παρασκευάς

Ο 20χρονος αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Δόξας Δράμας. Μπορεί να αγωνιστεί ως δεξιός και αριστερός οπισθοφύλακας. Μετρά 31 συμμετοχές στην Superleague 2. 


 

 

 

 

 

 

 


Παναγιώτης Παϊτέρης

Ο 24χρονος Λαρισαίος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δωτιέα Αγιάς (Γ΄ Εθνική), απ’ όπου τον ενέταξε στις ακαδημίες της η Λάρισα. Το 2017 παραχωρήθηκε για ένα χρόνο στον Απόλλων Λάρισας (Β΄ Εθνική). Την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στη Μεγάλη Κυρία του Θεσσαλικού Κάμπου, την ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική Αλβανίας με τη Λουφτετάρι πραγματοποιώντας 11 συμμετοχές. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη. 

 

 

 

 

 

 

 

 

                              ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ

 

Ραφαήλ Πέττας



 

Παραμονή του 25χρονου μέσου Ραφαήλ Πέττα για 3η σερί ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα .

Ο Ραφαήλ, γεννήθηκε στις 25/06/1996 και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην ακαδημία του Στράτου Κουρούμαλου, για να πάρει το “βάπτισμα του πυρός” σε ηλικία 14 ετών στον Έσπερο. Σε ηλικία 15 ετών θα μεταπηδήσει στον Ζακυνθιακό και την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου και θα παραμείνει εκεί για δύο χρόνια. Με τους γαλαζοπράσινους θα κατακτήσει το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Βασικός ποδοσφαιριστής του Ζακυνθιακού το 2014-2015 στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με την ομάδα του να τερματίζει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη μεγάλη ομάδα του νησιού τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, ζώντας το “όνειρο” της Β΄ Εθνικής τη σεζόν 2015-2016 με 22 συμμετοχές. Ο υποβιβασμός της Ζακύνθου και η συγχώνευση με το Ζακυνθιακό θα τον κρατήσουν στους κυανοκίτρινους για ένα ακόμη χρόνο. Με τον ΑΠΣ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας κόντρα στη νυν ομάδα του τη σεζόν 2016-2017 και την εκ νέου άνοδο στη Γ΄ Εθνική, εκεί όπου θα αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα ματς, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το Καταστάρι ήταν ο 4ος ποδοσφαιρικός του “σταθμός” πριν φορέσει την φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας πετυχαίνοντας 11 γκολ. Στον Αλμωπό, μετρά 14 γκολ. 

 

 

Ezequiel Gallegos


 

Παραμονή του 30χρονου μέσου Ezequiel Gallegos για 2η σερί ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα ενός ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδας του Γιώργου Τυριακίδη.

 

 

 

 

 

 


Δημήτρης Ασλαμπάλογλου

 

για 4η σερί ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα ενός ποδοσφαιριστή που ο αδαμάντινος χαρακτήρας του και η αγωνιστική του συνέπεια αποτελούν το σήμα κατατεθέν του.

Ο Δημήτρης ήταν από τους βασικούς πρωτεργάτες της περσινής μας πορείας και η παραμονή του στην ομάδα μας, ήταν μια προτεραιότητα που υλοποιήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη για κάτι διαφορετικό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)