Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας αύριο Παρασκευή 18/2 - Καλός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις το πρωί - Ηλιοφάνεια στη συνέχεια και ξαστεριά το βράδυ

Σάκης Αρναούτογλου: Στους 18-19 βαθμούς το Σάββατο, «καλοκαίρι» τη Δευτέρα, αλλά επιδείνωση την Τρίτη

Γλυκαίνει ο καιρός την Παρασκευή με την ηλιοφάνεια να επικρατεί σχεδόν παντού στην Ελλάδα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε από το πρωί ηλιοφάνεια και κάποια σύννεφα θα έχουμε στη βόρεια Ελλάδα, αλλά ο καιρός θα ανοίξει.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες συννεφιές και προς το απόγευμα θα ανοίξει ακόμη περισσότερο και ίσως βρέξει τοπικά για πολύ λίγο σε Σάμο και Κω.

Το βράδυ μπόρες μπορεί να έχουμε στα Δωδεκάνησα και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ξαστεριά.

Στην Αττική, αναμένονται αραιές συννεφιές που θα διαλυθούν γρήγορα. Η θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης πρόσκαιρες συννεφιές οι οποίες δεν θα προκαλέσουν προβλήματα και η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.

Το Σάββατο σχεδόν παντού θα έχουμε ηλιοφάνεια μέχρι και αργά το απόγευμα και από τη δύση του ηλίου από τα δυτικά θα έχουμε σύννεφα, ενώ την Κυριακή θα έχουμε σε όλη σχεδόν την επικράτεια νεφώσεις με παροδικές βροχές στη δυτική Ελλάδα. Ωστόσο, στη βόρεια Ελλάδα και μετά το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει.

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Τρίτη με πολλές βροχές στα δυτικά και χιονοπτώσεις και πάνω από τα 600 μέτρα στη βόρεια Ελλάδα.

Τέλος και όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου το Σάββατο θα έχουμε 17-18 βαθμούς τη Κυριακή θα πέσει ελαφρώς, τη Δευτέρα σε κάποιες περιοχές θα φτάσει ακόμη και τους 21 βαθμούς Κελσίου και από Τρίτη θα έχουμε επιδείνωση και κρύο με σφοδρούς βοριάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)