Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Έχουμε νικητή: Νόμιμες οι ενέργειες της Lidl λέει ο Γεωργιάδης

 

 O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στο Open πως «δεν θέλω να ρίξω ευθύνη στην εταιρεία, ούτε είναι η ώρα για να στραφούμε κατά της εταιρείας. Η εταιρεία ακολούθησε το νόμο και τα προβλεπόμενα».

«Οι υπάλληλοι της εταιρείας εκεί κινήθηκαν ακριβώς όπως ορίζει ο νόμος … Είναι προφανές ότι κάθε περίπτωση δεν είναι ίδια, αλλά ο υπάλληλος ή το κατάστημα ίσως δεν έχει την εξουσία για να κάνει αυτή τη διάκριση. Εγώ επικοινώνησα με την εταιρεία, αυτή συμφώνησε ότι πρέπει αυτό το πράγμα να λήξει άμεσα. Λίγο μετά την επικοινωνία μας βγήκε ένα σχετικό δελτίο Τύπου», συμπλήρωσε.

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι την ανθρωπιστική πλευρά αυτού του θέματος. Δεν θα θέλαμε κανένας μας να βρεθεί στη θέση αυτής της κυρίας. Υπό την έννοια αυτή, καταλάβαμε ότι είναι μια ειδική περίπτωση αυτή, που θα πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά μας, για να το πω πολύ απλά», ανέφερε.

«Η μήνυση δεν έχει γίνει από την εταιρεία, γίνεται από την Αστυνομία αυτεπάγγελτα (και όχι κατ’ έγκληση), εφόσον γίνει καταγγελία. Όταν η Αστυνομία ενημερωθεί πως κάποιος έχει κάνει κλοπή, βάσει του νόμου αυτόματα», προσέθεσε, συμπληρώνοντας πως «όταν γίνει η δίκη, να πει η εταιρεία “δεν επιθυμώ τη δίωξη”. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στη φάση που είμαστε σήμερα, από νομικής πλευράς. Γίνεται κατά την πορεία της διαδικασίας», κατέληξε.

Πηγή: thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)