Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Για την περιοχή μας τηΤετάρτη 23/2: Μαλακός καιρός με συννεφιές αλλά και μεγάλα ανοίγματα, βορειάδες και σχετική ψύχρα

Σάκης Αρναούτογλου: Λιακάδα την Τετάρτη, αλλά και καταιγίδες - Οι περιοχές με άστατο καιρό

 

Χωρισμένος στα δύο, ανατολικά και δυτικά, θα είναι ο καιρός το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε ηλιοφάνεια και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα έχουμε καταιγίδες.

Βορειότερα και δυτικά του Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά με παροικές βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά η λιακάδα θα παραμείνει στη δυτική Ελλάδα, και στην Εύβοια έως και την Αττική θα έχουμε κάποιες βροχές. Όμως μπόρες, βροχές και καταιγίδες θα έχουμε από τα νότια των Κυκλάδων έως και την Κρήτη και τα ΝΔ των δωδεκανήσων. Το βράδυ θα έχουμε τοπικές συννεφιές στα βόρεια και καταιγίδες στην Κρήτη και στα ΝΑ δωδεκάνησα.

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά από το πρωί και θα πυκνώνουν από το μεσημέρι έως και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις νότιες περιοχές της Πιερίας θα έχουμε κάποιες βροχές και η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε άστατο καιρό στα ΝΑ της χώρας και στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός. Επίσης την Παρασκευή θα έχουμε αρκετό ήλιο και κάποια σύννεφα από τα δυτικά προς τα ανατολικά χωρίς κάτι σπουδαίο.

Πάντως το Σάββατο και ειδικότερα την Κυριακή ο καιρός χαλάει σχεδόν παντού με έντονες βροχές στα δυτικά.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)