Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Νέα πρόκληση από Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ!» (video)

 

Στη διαπίστωση λίγο πολύ ότι αυτοκίνητο χρησιμοποιούν μόνο οι… πλούσιοι, κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε, από τον αέρα του ΣΚΑΪ!

Ο δημοσιογράφος που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τις ακραίες απόψεις και τις… «οικονομικές» του αναλύσεις, με αφορμή την ακρίβεια στα καύσιμα είπε:

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…»

«Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη, ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία μην τον καλύπτεις» του είπε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που επίσης βρισκόταν στο πάνελ. «Μα μικρό αμάξι, μα παλιό αμάξι, και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες» πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε απτόητος…

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Δείτε το βίντεο:
Πηγή: topontiki.gr

3 σχόλια:

  1. Αεί γαμη....ρε πουλημένα τομάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το σίχαμα στις προσεχείς εκλογές πρώτο θα τον εβγαλουνε τα ΝουΔουζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι η μπεντζίνα να βάζει ο κάθε νηστικός;
    Νερό;
    Χαβιάρι τρώει ο κάθε λιμασμένος; Όχι!
    Μπεντζίνα γιατί να βάζει ο κάθε πτωχός και να σουλάτσαρει και να μολύνει το περιβάλλον μας με τα καυσαέρια του;
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)