Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη - Πιθανές χιονοπτώσεις στο Νομό μας

Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη, προσοχή στους ισχυρούς νοτιάδες

 

Προσοχή χρειάζεται ο καιρός της Τρίτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα αλλάξει σταδιακά. Ειδικότερα από το πρωί στη δυτική Μακεδονία ίσως έχουμε κάποιες χιονοπτώσεις και στην υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε συννεφιά και πάνω από τα 800 μέτρα κάποια χιόνια.

Στα νησιά του αν. Αιγαίου θα υπάρξουν τοπικές βροχές όπως και στις Κυκλάδες. Στην Κρήτη θα έχουμε συννεφιά, ενώ στο ορεινό και νότιο κομμάτι ίσως υπάρξουν κάποιες καταιγίδες. Στο βόρειο Ιόνιο θα έχουμε περισσότερες βροχές και καταιγίδες.

Από το μεσημέρι και μετά στη Θράκη θα ηρεμήσει ο καιρός από πλευράς βροχών και στην ανατολική και δυτική Μακεδονία οι τοπικές βροχές θα επηρεάζουν περισσότερες περιοχές. Στη δυτική Ελλάδα θα παραμείνουν οι βροχές και στην Αττική ο καιρός θα γίνει πιο άστατος.

Περισσότερες μπόρες και καταιγίδες θα έχουμε στα ανατολικά τμήμα της χώρας και συγκεκριμένα στα νησιά του αν. Αιγαίου.

Το βράδυ και ενώ τα φαινόμενα θα εξασθενούν στα δυτικά στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε περισσότερες βροχές αλλά και καταιγίδες.

Τα χιόνια θα κατέβουν πιο νότια το βράδυ και ίσως έχουμε χιονοπτώσεις στα 300 μέτρα στο Κιλκίς, ενώ θα φυσάει πολύ δυνατός νοτιάς σε Πελοπόννησο και Κρήτη.

Στην Αττική αναμένεται άστατος καιρός και από το πρωί θα έχουμε τοπικές βροχές που μέσα την ημέρα θα γίνονται περισσότερες. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιά και τοπικές βροχές. Προς το μεσημέρι και μετά οι τοπικές βροχές θα γίνονται περισσότερες, ενώ οι χιονοπτώσεις θα ανέβουν στα ορεινά της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)