Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Δρακόντεια μέτρα στο κέντρο λόγω Μητσοτάκη -Διώχνουν κόσμο από τις στάσεις (ΦΩΤΟ)

https://thesstoday.gr/wp-content/uploads/2022/02/elas3-1130x580.jpg

 Για τον πλέον δημοφιλέστερο πρωθυπουργό, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις  (Κιμ Γιονγκ Ουν) της χώρας (Σ.Σ. aridaia-gegonota)

«Αστακός» είναι αυτή τη στιγμή η πλατεία Αριστοτέλους, αφού τηρούνται δρακόντεια μέτρα από την ΕΛΑΣ, λόγω της άφιξης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Electra Palace.


Στο σημείο βρίσκονται πολύ ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ έχει στηθεί τριπλός φραγμός από αστυνομικούς και κλούβες των ΜΑΤ, καθώς έξω από τα γραφεία της 3ης – 4ης ΥΠΕ πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή μαζική κινητοποίηση υγειονομικών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο ξενοδοχείο στη μιάμιση το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί μάλιστα απομάκρυναν από τη στάση «πλατεία Αριστοτέλους» επί της Μητροπόλεως τους πολίτες που περίμεναν αστικό του ΟΑΣΘ, ενώ δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες από κάποιους για την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η κινητοποίηση στα γραφεία της ΥΠΕ 

Οι συγκεντρωμένοι έχουν στήσει μικροφωνική, φωνάζουν συνθήματα κρατούν πανό και πλακάτ, ενώ επίσης κάνουν λόγο για υποβάθμιση του ΕΣΥ από την κυβέρνηση.

«Σήμερα είναι ημέρα δράσης, την οποία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, μαζί με τις ομοσπονδίες για την ενίσχυση του ΕΣΥ. Βλέπουμε την εμπορευματοποίηση που γίνεται όλο αυτό το διάστημα, βλέπουμε ότι πέρασαν δύο χρόνια απ’ όταν ξεκίνησε η πανδημία και τα νοσοκομεία που στήριξαν όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση», αναφέρει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, Χρήστος Τζελέπης.

Πηγή: thesstoday.gr

2 σχόλια:

  1. Mα γιατί δεν αφήνουν τον κόσμο να εκφράσει από κοντά την αγάπη του;
    Μόνο από μακριά θα του λέει#Μητσοτάκη αγαπιέσαι#;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ine.poli.agapitos.o.drakoumel.ia.afto.dioxnoun.to.kozmaki.🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)