Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή ο 31χρονος βιαστής της 18χρονης

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή ο 31χρονος βιαστής της 18χρονης 

 

 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 31χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού 18χρονης νταντάς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε πως βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών όταν προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του, ενώ ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός. Η 18χρονη κοπέλα, η οποία δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Νωρίτερα, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και παράνομη οπλοχρησία, καθώς από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε πως μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής την 18χρονη κοπέλα, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της ως νταντά του παιδιού του.

Ο 31χρονος, που χρησιμοποιούσε στο Facebook το όνομα «Πάνος Ερωτιάρης» και ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν άλλες πέντε φορές, υποδέχτηκε την ανυποψίαστη κοπέλα, συζήτησαν για λίγο στο σαλόνι και την οδήγησε στο δήθεν παιδικό δωμάτιο.

Τότε φέρεται να εμφανίστηκε από πίσω της με έναν σουγιά και απαίτησε από τη 18χρονη να γδυθεί για να μην την μαχαιρώσει. Η νεαρή με φόβο για τη ζωή της υπάκουσε τον 31χρονο, ο οποίος την πέταξε στο κρεβάτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, την βίασε κρατώντας στο λαιμό της το μαχαίρι.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)