Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Φ.Ντόβας: Προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 12χρονης – Κατά την απολογία του, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση

Φ.Ντόβας: Προφυλακίστηκε άλλο ένα στέλεχος της ΝΔ για τον βιασμό της 12χρονης – Ήταν υποψήφιος με τον Γ.Πατούλη 

 

 Ο πρώην διαιτητής και υποψήφιος με το Γιώργο Πατούλη στις προηγούμενες εκλογές κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, και ακολουθεί το δρόμο για τις φυλακές. 

Κατά την απολογία του ο 60χρονος, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είχε κάνει και σε συνέντευξη του κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο πρώην διαιτητής, είναι γνωστός νεοδημοκράτης, που ανήκει στην τοπική οργάνωση του κόμματος στον Κολωνό, όπως και πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική.

Αξίζει να τονιστεί ότι η 12χρονη από τα Σεπόλια στην κατάθεσή της φέρεται να μίλησε για έναν οδοντίατρο, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου, με τον οποίο υποστηρίζει ότι είχε συναντηθεί.

Χαρακτηριστικά η 12χρονη ανέφερε: «Όπως και με το δερματολόγο με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του. Εκεί βρισκόμασταν. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω πού είναι το οδοντιατρείο».

Να σημειωθεί τέλος ότι προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την υπόθεση έλαβε σήμερα ο Ηλίας Μίχος προσωρινά κρατούμενος και βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης. Η προθεσμία που του δόθηκε από την ανακρίτρια είναι για τις 6 Μαρτίου.

Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)