Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Καλομελέτα και ...έρχεται


 Όπως τα (κατα)γράφει ο Γιώργος Μπίνος

















ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
Ολοένα και ακούγεται περισσότερο ότι ο νεαρός επιθετικός Χρήστος Τσαουσίδης που έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Αλμωπό θα μεταπηδήσει σε μεγαλύτερη ομάδα χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Μακάρι να είναι αληθινές αυτές οι φήμες και να κάνει το άλμα ο 21χρονος επιθετικός.
ΑΞΙΖΕΙ
Η περσινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για τον νεαρό δεξιοτέχνη μέσο του Αλμωπού Παναγιώτη Σαββίδη που δεν είχε πολλές συμμετοχές παρότι βασικό στέλεχος της Μεικτής Πέλλας. Φέτος έχει σαν στόχο να αποδείξει ότι αξίζει να φοράει τη φανέλα των κυανόλευκων και μέσω του Αλμωπού να κυνηγήσει την διάκριση που θα τον οδηγήσει σε ανώτερες κατηγορίες.

ΣΚΟΤΑΔΙ
Ώρα μηδέν στον Απόλλωνα Καλυβίων καθώς όπως τονίζει ο επί σειρά ετών παράγοντας Τάκης Γρόπαλης δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους να μπουν στη διοίκηση. Όλοι οι παίκτες εκτός χωριού θα αποχωρήσουν και η μόνη ελπίδα είναι να βρεθούν άνθρωποι για τη διοίκηση, να ενσωματωθούν τα νεαρά παιδιά του Άρη Λιπαρού (θυγατρική του
Απόλλωνα) στον Απόλλωνα για να κατέβει η ομάδα.

ΚΟΥΙΖ
Πόσοι θα είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν φέτος από την Αλμωπία

ΠΕΙΣΜΩΣΑΝ
Κανείς δεν πρόκειται να το κουνήσει από το ρόστερ των Προμάχων καθώς ο υποβιβασμός στην Β΄Κατηγορία όχι μόνο δεν απογοήτευσε κανέναν αλλά τους πείσμωσε όλους και ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι ένας και δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδο στην Α’ Κατηγορία.

ΔΥΝΑΜΗ
Νέα μεταγραφή θα αποτελέσει η επιστροφή στον Αλμωπό του χαλύβδινου μέσου Γιώργου Ελευθεριάδη που πέρσι λόγω του στρατού δεν βοήθησε καθόλου τους κυανόλευκους. Ο «Μπούλας» αναμένεται να δώσει δύναμη στον χώρο του κέντρου και όπως δείχνουν όλα η μεσαία γραμμή του Αλμωπού θα είναι το μεγάλο όπλο ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΡΕΧΕΙ
Άνθρωπος για όλες τις δουλειές στον Μακεδονικό Ίδας είναι ο παλιός παίκτης Νίκος Πούντος που βοηθάει πλέον τόσο στα διοικητικά όσο και σε άλλες υποθέσεις που είναι αναγκαίες για τον σύλλογο που φέτος έκανε το μεγαλύτερο άλμα στην ιστορία του που ήταν η άνοδος στην Α1. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται σε όλα τα σωματεία αλλά δεν υπάρχουν δυστυχώς…

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Είδος προς εξαφάνιση είναι οι προπονητές στην Αλμωπία και αρκετές ομάδες δυσκολεύονται να βρουν τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει τους παίκτες στα πρωταθλήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες ομάδες βολεύονται εκ των έσω με παλιούς παίκτες που έχουν κάποια εμπειρία.

ΦΕΥΓΕΙ
Σχεδόν βέβαια θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Δημήτρη Λαφαζανίδη από τον Εδεσσαϊκό καθώς αυτά λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Ο πρώτος σκόρερ της Α1 με 32 τέρματα έχει πολλές προτάσεις και δύσκολα θα παραμείνει στους πρωτευουσιάνους για την επόμενη περίοδο.

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ
Τρελαμένος με τη μεταγραφή του νεαρού μέσου Μπίλλυ Κυριακίδη στη Δόξα Εξαπλατάνου δηλώνει ο φανατικός φίλος της ομάδας ο Κώστας ο Δίας και είναι έτοιμος να πριμοδοτεί το κάθε γκολ που θα πετυχαίνει με 30 ευρώ. Η αγάπη του για τη Δόξα είναι μεγάλη και ο Κώστας το δείχνει συνεχώς.

ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ
Δύο πρωτοκλασάτες ομάδες Α1 Κατηγορίας δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον 16χρονο γκολκίπερ Κωνσταντίνο Χατζηλαμπρινό που φέτος αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Μ.Α. Όρμας. Είναι ταλέντο ο νεαρός τερματοφύλακας και μπορεί να εξελιχθεί ακόμα, αν δουλέψει σκληρά και βέβαια προσεχθεί από τους υπεύθυνους.

 ΓΡΙΦΟΣ
Μεγάλο γρίφο αποτελεί ο έμπειρος μέσος Θωμάς Ουζούνης αν θα παραμείνει ή όχι στη Δόξα Εξαπλατάνου καθώς αυτό το… κάτι που τον κρατούσε μάλλον δεν υπάρχει πια. Βέβαια τον τελευταίο λόγο έχει η διοίκηση του Τζίμη Βασιλειάδη που μπορεί να κάνει την κίνηση που θα κρατήσει τον παίκτη και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
Κοντά στη μεταπήδηση του στην Δόξα Μεγαπλατάνου βρίσκεται ο έμπειρος γκολκίπερ Δημήτρης Μαυρίδης που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ  Ξιφιανής. Η πολύ καλή σχέση που έχει με τον πρόεδρο Ανδρέα Παυλίδη είναι μάλλον αρκετή για να πάρει σάρκα και οστά αυτή η συμφωνία.

ΑΛΛΑΓΗ
Σε ομάδα Α’ Κατηγορίας θα αγωνίζεται ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Καραγιαννίδης που επί σειρά ετών αγωνιζόταν στον Ακρίτα Σωσάνδρας. Παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα μπορεί να δώσει λύσεις αρκεί ν’ αποφύγει την πολύ καλή… σχέση με τις κόκκινες κάρτες…

ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Μάλλον αναθεωρεί τη σκέψη του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο έμπειρος άσσος του Μ.Α. Όρμας Σάκης Χατζηλαμπρινός  καθώς η Α1 Κατηγορία αποτελεί πρόκληση ενώ επιθυμία της διοίκησης και των συμπαικτών του είναι να τον έχουν κοντά τους και τη νέα σεζόν.

ΓΝΩΡΙΜΟΙ
Στον ΠΑΟΚ Αραβησσού θα αγωνίζονται οι Κώστας Παπαχρήστου και Σίμος Προδρομίδης μέσος και γκολκίπερ αντίστοιχα καθώς αμφότεροι αποτελούν παρελθόν από την Δόξα Μανδάλου. Και παλαιότερα έχουν αγωνιστεί στον Δικέφαλο και αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά.
ΑΛΜΥΡΟΣ
Κάποιες ομάδες από την Αλμωπία έκαναν διερευνητικές επαφές με τον άσσο Μάκη Δημητριάδη που πέρσι αγωνιζόταν στον Άρη Προφήτη Ηλία, όμως όταν άκουσαν τις οικονομικές απαιτήσεις του παραλίγο να λιποθυμήσουν. Βέβαια οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά το καλό πράγμα πάντα κοστίζει…

ΛΥΣΗ
Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος γκολκίπερ εκ των κορυφαίων της Α1 Αλέξης Γαβριηλίδης οδεύει προς τη Δόξα Μανδάλου μετά από μακροχρόνια προσφορά στον Απόλλωνα Καλυβίων. Αν γίνει το ντιλ τότε η Δόξα θα λύσει ένα πρόβλημα που την βασάνιζε τα τελευταία χρόνια.

ΚΟΥΙΖ
Με ποιους παράγοντες ομάδας Α1 τα είχε ο Τάσος της Δόξας Εξαπλατάνου και έδειχνε πολύ οργισμένος από κάποιες κινήσεις τους της περασμένης εβδομάδας;

ΚΟΥΙΖ
Ποιος προπονητής πολυσυζητημένο όνομα τελευταία συνελήφθη να επιθεωρεί το γήπεδο της ομάδας που ήταν πέρσι προπονητής και αναμένεται να είναι και τη νέα σεζόν;

ΤΑΛΕΝΤΑ
Εκεί στην Ένωση Τσάκων έχει δύο παίκτες που έχουν μεγάλο ταλέντο αλλά προς το παρόν καμιά μεγαλύτερη ομάδα δεν έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της. Πρόκειται για τον νεαρό μέσο μόλις 16 ετών Δημήτρη Δούδη και τον μεσοεπιθετικό 18χρονο Χρήστο Πέτσο που στην μέρα του μπορεί να διασύρει οποιαδήποτε άμυνα. Να δούμε αν θα κινηθεί κάποια ομάδα για την απόκτησή τους.

ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Ενοχλήσεις από ομάδα Α1 δέχθηκε ο 16χρονος Γιώργος Καλογιάννης του Εθνικού Αριδαίας όμως η δραστήρια Χρύσα που τυγχάνει να είναι αδερφή του και μάνατζερ έχει άλλη άποψη για το θέμα. Ο ταλαντούχος παίκτης θα μείνει στον Εθνικό και εκτός από το ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάξει και τα μαθήματά του.

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Μπορεί να υπάρχει μια σχετική στασιμότητα στη Δόξα Μανδάλου αυτή τη στιγμή ωστόσο πιστεύουμε ότι σιγά – σιγά θ’ αρχίσουν να κινούνται τα νήματα από τη διοίκηση του φίλου μας του Μάκη Κουρουκτσίδη που θα κάνει το παν για να παρουσιαστεί η Δόξα δυνατή και στη νέα σεζόν.

ΚΟΥΙΖ
Για ποιον λόγο κάποιοι φίλαθλοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι παίκτης ή παίκτες του ΠΑΟ Φιλώτειας μπορεί να μετακομίσουν στη Δόξα Εξαπλατάνου; Φέτος όμως είναι πολύ πιθανό να γίνει …


ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ
Ο νεαρός αμυντικός του Ακρίτα Σωσάνδρας Γρηγόρης Σαπουντζής έχει γίνει στόχος πολλών ομάδων καθώς οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον παραγόντων και προπονητών. Ο 16χρονος ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός έχει τα προσόντα να εξελιχθεί κι άλλο και αν δε βρεθεί λύση στα διοικητικά της ομάδας αναμένεται ν’ αλλάξει σύλλογο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο διακεκριμένος επιστήμονας Θανάσης Κιόσης είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣ Ξιφιανής καθώς αυτό αποφάσισαν στη γενική συνέλευση όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα. Ο γνωστός γιατρός έχει τρέλα με την ομάδα του χωριού του και είναι πάντα κοντά της από οποιοδήποτε πόστο.

ΜΟΔΑ
Η λέξη «κυβίστηση» είναι πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό στα ποδοσφαιρικά στέκια της Αλμωπίας. Ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει διάφορους ανθρώπους που άλλοι έχουν σχέση με την αλήθεια, άλλοι καθόλου όμως…

ΚΟΥΙΖ
Ποιον ποδοσφαιριστή που έπαιζε σε ομάδα της Α1 προσπαθεί να επηρεάσει ο άσσος της Δόξας Μανδάλου Πασχάλης Γραμματικόπουλος και να τον έχει συμπαίκτη την επόμενη σεζόν;
  
ΔΥΣΚΟΛΑ
Δύσκολα θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα ο άσσος του Μ.Α. Όρμας Γιώτης Μιτιτενίδης καθώς η φυγή του θα ήταν βαρύ πλήγμα για τους νεοφώτιστους στην Α1. Εκτός απροόπτου και τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του χωριού του.

ΦΟΒΟΣ
Μια ομάδα φοβάται ο Ορφέας Ριζαρίου για να πείσει τον αέρινο μεσοεπιθετικό του Γιάννη Μίσκο που ήταν εκ των κορυφαίων παικτών στην Α1 και δεύτερος σκόρερ. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορούμε ν’ αποκαλύψουμε την ομάδα που μπορεί να αποκτήσει τον Γερμανό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Στη Δόξα Μανδάλου θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ο προπονητής Γιάννης Τσαμαρδός καθώς υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του από τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση. Βέβαια επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας ας μην βιαζόμαστε…

ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Η παραμονή του Σταύρου Γιαννουσίδη που πέρσι ήταν στο ρόστερ του Άρη Προφήτη Ηλία συζητιέται έντονα για ομάδα Α1 της Αλμωπίας χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις μέχρι στιγμής. Η μεταγραφική περίοδος πάντως έχει πολύ δρόμο ακόμα…

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε ποια ομάδα της Αλμωπίας έχει έρθει σε επαφή με δυο ποδοσφαιριστές από τη γειτονική FYROM που αγωνίζονταν σε ομάδες Α’ Εθνικής και δεν αποκλείεται να τους αποκτήσει;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ένας 15χρονος αμυντικός ίσως διεκδικεί τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη στον ΠΑΣ Ξιφιανής με βάση την απόδοση του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Αλέξη Αθανασιάδη που ήταν η αποκάλυψη και το κέρδος της σεζόν που έφυγε ενώ φέτος όλοι περιμένουν περισσότερο απ’ αυτόν.

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Στην Πολωνία βρέθηκαν εκτάκτως για το ματς της Ελλάδας με τη Γερμανία οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Θανάσης Καρακίτσης και Πέτρος Τάσκος (Μπέος) ταξιδεύοντας αυθημερόν με το αεροπλάνο. Μπορεί να πικράθηκαν από το αποτέλεσμα, τους έμεινε όμως η χειραψία με την Άγκελα Μέρκελ και τα υπέρογκα λουκάνικα τα οποία τίμησαν δεόντως έξω από το γήπεδο.

ΕΚΛΕΙΣΕ
Σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα Δ’ Εθνικής θα εργαστεί την επόμενη σεζόν ο Σκυδραίος τεχνικός Γιώργος Τυριακίδης που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο τιμόνι του Αετού Σκύδρας. Ο ΠΑΣ Λευκάδια είναι ο νέος σταθμός της προπονητικής καριέρας του και οι πληροφορίες λένε ότι στόχος αυτής της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

ΚΥΝΗΓΟΣ
Κοντά στη μεταγραφή του στον Μ.Α. Ν.Μυλοτόπου είναι ο κορυφαίος σκόρερ Μιχάλης Γκότσης που αναδείχθηκε πέρσι κορυφαίος σκόρερ του ΠΑΟΚ Αραβησσού. Πολύ καλός κυνηγός που έχει την αίσθηση του γκολ και μπορεί να βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Σε περίοπτη θέση στη λίστα αρκετών ομάδων βρίσκεται ο έμπειρος επιθετικός Αντώνης Αθανασίου (Ντέταρι) που την σεζόν που πέρασε σκόραρε είκοσι φορές για λογαριασμό του Ηρακλή Γαρεφίου. Ο ικανότατος γκολτζής μελετά προσεκτικά τις προτάσεις που έχει και δεν δείχνει βιαστικός ν’ απαντήσει.

ΑΛΜΑ
Δυο νέα παιδιά που διακρίθηκαν ιδιαίτερα με τα χρώματα του Άρη Αμπελειών αποτελούν πλέον παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ο λόγος για τον 16χρονο Φάνη Ξανθόπουλο και τον 18χρονο Πέτρο Κουβάτση και οι δύο παίκτες αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και έχουν την ευκαιρία να δείξουν αν αξίζουν να καθιερωθούν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΚΟΥΙΖ
Σε ποιον προπονητή που μένει στην Αριδαία έκανε πρόταση ο ιστορικός Απόλλων Κρύας Βρύσης;

ΕΠΑΦΕΣ
Ακούγεται έντονα ότι ο νεαρός μέσος του ΠΑΣ Ξιφιανής Θωμάς Νάτσκος έχει έρθει σε επαφή με ομάδα της Κύπρου και είναι κοντά στη μετακίνηση του στην μαρτυρική Μεγαλόνησο. Αν γίνει πραγματικότητα αυτή η μεταγραφή τότε θα μιλάμε για πολύ μεγάλο άλμα του 18χρονου μέσου.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Άρης Υδραίας θα επαναδραστηριοποιηθεί μετά από απουσία μόλις ενός έτους. Αναμένεται να γίνει μεγάλο παιδομάζωμα να επιστρέψουν οι παίκτες που αγωνίζονταν εδώ κι εκεί και να παρουσιαστεί μια αξιόμαχη ομάδα όπως ήταν πάντοτε.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Στον Μ.Α. Όρμας θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα ο νεαρός τερματοφύλακας Βασίλης Μπελητάσιος και θα πάρει γεύση από την Α1 Κατηγορία όπου βέβαια θα έχει την ευκαιρία να δείξει τα προσόντα του. Όλα αυτά  φυσικά εκτός απροόπτου γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Ένα πολύ μεγάλο ταλέντο αγωνίστηκε στον Άρη Θεοδωρακίου τη σεζόν που μας πέρασε και οι ειδικοί κάνουν λόγο για ιδανική επένδυση. Ο λόγος για τον 16χρονο μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Γέσο που άφησε άριστες εντυπώσεις και σύντομα αναμένεται να ακουστεί περισσότερο το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)