Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μαϊμού έργα ασφαλτόστρωσης και στο Θεοδωράκι επί θητείας Σ. Τουφεγγόπουλου



Ένα ακόμα έργο που κόστισε 150 χιλ. ευρώ στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου ,σύμφωνα με το ΣΔΟΕ δεν έγινε. Πρόκειται για έργα ασφαλτόστρωσης στο Θεοδωράκι , τα οποία υποτίθεται ότι έγιναν, επί θητείας Σταύρου Τουφεγγόπουλου το 2007.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ Παράταση στην αγωνία



 


Παράταση στην αγωνία έδωσε η εντός έδρας ήττα του Εθνικού Γαζώρου από την ΑΕΠ Ηρακλής για την τελευταία αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Football league 2, καθώς η ομάδα των Σερρών χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο στη Football league.

Επεσε η αυλαία στη Δ΄Εεθνική


Τελείωσε το πρωτάθλημα της Δ΄εθνικής κατηγορίας . Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Οδυσσέας Κορδελιού (ΦΩΤΟ).
Ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών δεν τα κατάφερε και υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ Πέλλας , στην Α1 κατηγορία . Τα αποτελέσματα:

Μεγάλη νίκη του Ν. Μυλοτόπου



 
Πολύ καλός ο Ν. Μυλότοπος κέρδισε μέσα στο Μακροχώρι την ΄Ενωση Αποστόλου Παύλου με 3-1, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Δ΄Εθνική.

Οι σημερινοί αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Δ΄Εθνική.


3η   Κυριακή  27/5/2012 17.00
     
Μακροχώρι-       Ν.Μυλότοπος
Εθνικός Μαλγάρων –Αετός Βαρβάρας

Δυσαρέσκεια στην Πλευρά της ΄Αννας Βαμβάκη



Παρά τη επίσημη δήλωση της ΄Αννας  Βαμβάκη περί  «οικειοθελούς» αποχώρησης από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Πέλλα, για προσωπικούς λόγους , φαίνεται ότι  δεν πείθει ιδιαίτερα και  πυροδοτεί ξανά τις αντιθέσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος σε τοπικό επίπεδο .

Ιστορική φωτογραφία ,ανιστόρητες ανευθυνότητες


Η φωτογραφία είναι από την συνάντηση που είχε γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 ,στο ξενοδοχείο «ΒΟΡΡΕΑΣ» στο Λουτράκι, μετά από πρωτοβουλία του γραμματέα της Ν.Ε .ΠΑΣΟΚ Πέλλας

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ και πάλι πρωταγωνιστής !





 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ Γ. ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΚΔΟΤΗΣ
23820 63866 FAX : 23820 63867 – KINHTO : 6944474344 - e-mail: lisami@otenet.gr

(3)